לצעירה

יעלי2

New member
לצעירה

אשמח לקבל (שוב?) את הטלפון של ליאור גרין. אגב, איך הגעת אליו מכולם?

יעלי2

New member
../images/Emo35.gifהוא עושה גם איפור נסיון../images/Emo35.gif

למרות שהבנתי שלך לא היה

oc101

New member
ליאור גרין - מאפר + שיער

אז ככה , הגעתי אליו דרך אחותו- יעל גרין , אבל אין מה להשוות על היחס שקיבלתי מליאור מול היחס שקיבלתי מיעל , תראי ליאור הוא לא כמו כל הספרים מאפרים בלי פוצי מוצי ישר ולעיניין! כשפגשתי אותו בפעם הראשונה זה היה בביתו בת"א , איך שנכנסתי לביתו ידעתי ישר שהוא יאפר אותי _עוד לפני שראיתי עבודות שלו ! כי איך שהוא סידר את ביתו - חבל על הזמן - איזה טעם ! אין לו בוק עבודות של כלות - אלא רק עבודות אופנה - מה שאת לא יכולה ממש להתרשם , אבל ....מדהים ! הוא כן עושה איפור נסיון וגם שיער , אבל לפי המחיר שהוא גובה , 75 $ הוא פשוט אומר שהוא לא ממליץ , כי האיפור נסיון זה לא אינדקציה של מה שיהיה ביום הארוע עצמו, כלומר הוא לא יכול לזכור איזה עירבוב זה בדיוק היה ! לגבי שיער נסיון- הוא מבקש שתבואי עם רעיון , הוא יכול להצייע- מה שהיה אצלי(אני בכלל רציתי פזור)גם 75 $ , אם את רוצה משהו מיוחד שאת לא סגורה עליו - אז כדאי לך להשקיע , אבל אם את יודעת או סומכת עליו- חבל על הכסף ... איזה ארוך... אה , כמעט שכחתי הטלפון שלו : 03-6023512 054-635478 בהצלחה הצעירה

יעלי2

New member
תודה! אני אעדכן אותך. אפשר להגיד לו

שהגעתי אליו דרך המלצה שלך? הוא בטח יודע שהית מרוצה נכון? תגידי, יעל גרין היא לא המעצבת שהביאה לך את החלסטרה?

oc101

New member
אין בעיה !../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

תגידי לו (שדויד שלח אותך) סתם... שאני שלחתי אותך , אם הוא לא זוכר אז תזכירי לו !!! שאני גרה בבוסטון ! יעל גרין הביאה לי את החלסטרה - אבל אל דאגה - היא נענשה... עדכני אותי!!! הצעירה

למעלה