לצערינו הבלוג לא יתקיים היום.

AmiNova

New member
לצערינו הבלוג לא יתקיים היום.

רציתי רק להודיע כי בגלל הפסקת חשמל פתאומית בלופט הנובעת ממזג האוויר המטורף,לצערנו לא יוכל הבלוג להתקיים היום. עצוב, עצוב, עצוב... נתראה בשבוע הבא.

dsol

New member
בלעעעעעעעעע באסה !

הפסקת חשמל

dsol

New member
נראה לי זה תירוץ לא לעשות את אינפורמיישן !

ככה שבוע הבא הם יגידו "מה אינפורמיישן ?!
"שבוע הבא" כבר עבר..."

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo187.gifעמי ושאר חברי להקת נובה...

אני כרגע יושבת במשרד צבאי וקר פה .. באתי במיוחד מהקרוואן שלנו לכאן בשביל הבלוג שאשכרה לפני שנה הייתי וראיתי בפעם הראשונה(שבאתי עם אילון ללופט)... מזל טוב...(:) בכל מקרה זה לא בסדר שאין בלוג היום.. ורציתי בנוסף לומר כמה דברים דבר 1.. מה קורה עם הופעות ??!?!?? דבר שני אני לא יודעת אם אייל קורא פה אבל תמסרו לו שחלמתי עליו ...ויאללה זהו ..אז נתראה בשמחות ..ושהיה לכולנו לילה חמים נעים בלי הרבה גשם כי אצלנו פה בפרדס חנה זה נשמע כאילו אתה בתוך סיר פופקורן ...(קרוואן בלאגנים) ((:) יאללה חבר'ס צ'או ב'או

טוב, אם אתה אומר...../images/Emo122.gif

הו וול, רק שיהיה בלוג לפני שאני מתגייסת, טוב?
על הופעה אני אפילו לא אשאל.
[אולי תהיה אחת עד שאני אשתחרר?
] אם במילא אין בלוגים, פעם הבאה אני לא אתאמץ,
[שעות!!11שעות!!1
טוב, אולי לא, אבל הרבה-הרבה דקות!!1
] אוח, הכל כ"כ מיותר, [העיקר שאני לא דרמה-קווין,
] לילה טוב.

AmiNova

New member
אני מבין את העצבים...

רק שתדעו שאני נסעתי במיוחד לתל-אביב בשביל הבלוג ובדרך עברתי עם האוטו בהצפה ביפו בעומק של חצי מטר(שעד עכשיו אני לא מבין איך האוטו לא נתקע) ועד שהגעתי ללופט בברד מטורף, פתאום להפתעתי אני מגלה שיש הפסקת חשמל. לצערי, לנובה אין שליטה על איתני הטבע...

טולייצ

New member
ולא לאף אחד אחר

גם אני חוויתי את הברד,מאוד מקרוב,ואני לא מבינה איך אני לא חולה אחרי כל הרטיבות שחוויתי
חורף זה רע

זה שורשר אלי בכוונה,

או שפשוט זאת הייתה התגובה האחרונה שקראת?
בכל אופן, זה לא עצבים, זאת אכזבה. כמובן שאף אחד לא מאשים אתכם בהפסקת החשמל. אבל היי, תסתכל על הצד החיובי, זאת מחמאה בשבילכם שאנחנו כ"כ מתבאסים שאין בלוג.

טולייצ

New member
../images/Emo10.gif

ואני חשבתי שפספסתי משהו,פשוט הייתי עסוקה מדי בלמצוא משהו שיחמם אותי
טוב,שבוע הבא?

למעלה