לצערי אחרי מה שכתבה לנו ל3

לצערי אחרי מה שכתבה לנו ל3

אני יכולה לומר שאכן אכלתי אותה בגדול מבחינה רפואית ועכשיו אין אדם או בת אדם שבאמת יכול\ה לנחם אותי עכשיו אני באמת אצטרך לשנות את חיי לעולם אני ממש כועסת ורותחת לעזאזל למה זה קרה לי? למה למה למה למה למה????? זה לא אופר את בדיקות הדם שלי עשיתי היום ומחר נותר לי לעשות איסוף שתן לחלבון וזהו
יו אני ממש רותחת מעצבים עכשיו
סליחה שאני מגיבה עכשיו כך מרוויטלי

gaia20

New member
רוויטלי מתוקה!!!

זה המקום.... כאן המקום שלך להרגיש מה שאת רוצה... כאן את יכולה להיות עצובה (
) כאן את יכולה לבכות (
) כאן את יכולה לכעוס (
) ותמיד תמיד תמיד- כאן את תקבלי רק
ים חמים... בבקשה, אל תצטערי על מה שאת מרגישה, לשם כך נפתח הפורום הזה, בין היתר- להגיד מה מרגישים. בואי לא נתעסק בשאלות כמו "למה זה מגיע לי", זה רק ידכא אותך יותר כי שתינו יודעות שאין לזה תשובה ברורה. נכון, זה לא הוגן שדווקא אנחנו נבחרנו להיות הלופוסים של העולם הזה, אבל את חייבת להתמודד עם זה. אני יודעת מהו מצבך הבריאותי- פרטת פה על זה, אני יודעת שקשה לך עם כל הבעיות האלו, אבל את חייבת להתחזק, תביני שלופוס עם טיפול נכון יכול להיות מצב מאוד קל- לא הכל חייב להיות מסובך. שולחת לך עוד המון
ים....

ל3

New member
רויטלוש

אולי זה ישמע מצחיק אבל אני חושבת שזה דווקא טוב שאת כועסת. אסביר את עצמי, ישנם אנשים שמקבלים בשורה רעה והם מפנימים ומסתגרים בתוך עצמם. לאנשים אלה קשה יותר היות ובנוסף לבשורה עצמה הם נושאים על עצמם נטל כבד שרובץ ולא נותן מנוח. לעומת זאת, ישנם אנשים שמוצאים דרכים שונות לשפוך את חמתם. אם ע"י מלאכה, ספורט, בכי, כעס וכו´. כל הדרכים רלוונטיות אין לך במה להיתבייש. אנחנו פה לא רק בשביל הטוב והחיוכים. נשכיל כולנו להעזר האחד בשני ואז יהיה לנו יותר טוב. (מקווה שלא הטפתי יותר מדי). לכן חמודה, העלי חיוך על שפתך, הרגישי בנוח והמשיכי לשתף אותנו בריגשותייך. שלך, שירי

למעלה