לצערי, אני לא רואאה ברירה

hasaroot

New member
לצערי, אני לא רואאה ברירה

אני שמאלני טהור והדבר האחרון שאני רוצה זה מלחמה. אבל עכשיו יש לנו בעיות גם בשטחים, גם בכפרים הערביים וגם בגבול עם לבנון. הצבא שלנו שלפחות טוענים שהוא אחד הצבאות החזקים בעולם (אבל עדיין אירגון טרור מזדיין מצליח לחטוף 3 חיילים) כל הזמן הבליג. הבליג על הקטיושות, הבליג על ההתפרעויות, הבליג על קבר יוסף וכנראה שנמאס ורוצים להראות מה אנחנו באמת שווים. אז ברק מודיע שאם לא יפסיקו עם כל העסק הזה אנחנו עומדים להיכנס בהם והם לא ממש שמו על זה. ברק הוא (או היה) איש צבא גדול והוא יודע לקחת החלטות קשות אז הוא כנראה באמת יתחיל להפציץ תשתיות, כמובן שגם הם לא יבליגו וכל אירגוני הטרור יקומו ביחד עם כל צבאות ערב (חוץ ממצרים וירדן כמובן....... אני מקווה מאוד....), הפלאשתיניים וערביי ישראל ויעשו לנו בלאגן בתוך ומחוץ הגבולות. אני נורא מצטער לומר אבל ככה מתחילות מלחמות, חוטפים 3 חיילים או שאולי הורגים איזה פוליטיקאי ואני מריח את הריח המסריח של מלחמה באוויר ופוחד מהטלפון שקורא לאבא שלי להתייצב למילואים. אולי אם אנשים יתחילו להקשיב לג`ון לנון.... imagine there`s no countries it isn`t hard to do nothing to kill or die for and no religion to imagine all the people living life in peace hasaroot הפעם רציני

למעלה