לצערי , אני צריך לחזור לשירות

thankful

New member
לצערי , אני צריך לחזור לשירות

התעסוקה וליחס המשפיל שם . כמה שלא התאמצתי להשיג עבודה ולא ללכת לחתום בשירות התעסוקה - אך לשווא . לפני כשעה קיבלתי טלפון לא-נעים מביטוח לאומי על חוב שאני צריך להחזיר . ממש לא-נעים - אין לי איך להחזיר - צריך לחזור לשירות התעסוקה (אמרתי להם - אני רוצה לעבוד בכבוד - אבל אמרו לי כמובן "חוב זה חוב לכל דבר") . אני חייב לספר את זה כאן , כי אני פשוט מתפוצץ . לחץ הדם שלי (שכרגע מדדתי אותו) היה 144 (בעקבות המצב) .

ita101

New member
יש בך בטח המון אנרגיה...

המון לחץ שרוצה להתפוצץ כמו שאמרת. בטוח שאם תנסה להיות יצירתי תצליח לנצל את האנרגיה שלך לדברים חיוביים. לגבי היחס שאתה מקבל זה אותו יחס שכל אחד מקבל כנראה. גם אני קיבלתי הודעת חוב פתאום מביטוח לאומי. פתאום ככה הייתי חייב 2000 ומשהו שקל. רק בגלל שפתחתי תיק במס הכנסה של עוסק פטור. בדיעבד ברור שהייתי צריך לשלם בכל החודשים שלא עבדתי... אל תסמוך על שירות התעסוקה. תמשיך ללכת אבל בו בזמן תחשוב איך לשפר את עצמך ואיך לפתח את עצמך וזה יעזור: 1. או למצוא עבודה (בתור שכיר) 2. או ליצור לעצמך עבודה בתור עצמאי 3. + הרגשה טובה ושאר ירקות :) בהצלחה

thankful

New member
נתקלתי באותו פקיד שלא מתחבב עלי

במיוחד , בלשון המעטה ... איך אני מרגיש היום ? שאלה רטורית - כל עוד אינני עובד , אותו הדבר בדיוק ...

מה אפשר לעשות חוץ מעבודה

כדי להרגיש טוב? אולי ייקח זמן עד שתמצא עבודה. בינתיים הכל יותר מדי תלוי בזה, לא? מה דעתך?

thankful

New member
חוץ מעבודה אני מנגן בפסנתר והולך לפ

עמים לחד"כ .

למעלה