לצערי-הפלה

תמי66

New member
לצערי-הפלה

שלום לכולן, אחרי 7 שבועות ודימום והפרשות קלות ב-3 ימים האחרונים, עשיתי אולטרסאונד היום וגילו לפתע ששק הרחם שלי ריק !!!! ולפני 4 ימים בדיוק עשיתי אולטרסאונד אשון בו ראו עובר והיה גם דופק עכשו לצערי, פתאום אין כלום יותר. הפלה מאיימת זה נקרא.. אבל הקיצור זו - הפלה !! והחלום קצת התנפץ, אולי רק לחודשים הקרובים נקווה לטוב סתם רציתי לשתף יום טוב לכולן ובהצלחה

לא למהר

אני חושבת שכדאי לך לכחות עוד יום יומים ולבדוק עוד פעם גם לי זה קרה בעבר ובסוף בדקו והיה שק.

תמי66

New member
יש בדיקה עוד יומיים

אבל לפי דעתי היא בדיקה שגרתית בלבד, לבדוק אם נשארו שאריות ואם יש לבצע גרידת ניקוי.. לצערי, רואים שק- בלי עובר בפנים יותר

אוי זה נורא

משתתפת בצערך ושולחת לך

תמי66

New member
תודה

אני באמת מאמינה שמה שכתוב עלינו למעלה- זה מה שיקרה.. ככה שכנראה אנחנו עוד לא מוכנים לילד (ובינינו, בהחלט יש בזה משהו..) זה עצוב לשנינו נורא- אך אנחנו יודעים שעוד יהיו לנו ילדים והכל יהיה בסדר.. פשוט נצטרך לעבור כמה מכשולים בדרך.. האמת, שחברים טובים שלנו הם בכלל עם בעיות פוריות ומנסים כבר שנה להיכנס להריון.. ככה שהתהליך קשה לכל אחד בדרך שלו .. טוב אולי לא באמת כל אחד.. אבל יהיה בדר, הכל קורה לטובה תודה רבה על ההתייחסות החמה שיהיה לכולכן רק טוב

למעלה