לצערי הרב בשבוע זה לא הספקתי להכין את העידכון השבועי... החל מהשבוע הבא, נמשיך עם העידכונים כרגיל...
צ צוות הפורום New member 11/7/03 #1 לצערי הרב בשבוע זה לא הספקתי להכין את העידכון השבועי... החל מהשבוע הבא, נמשיך עם העידכונים כרגיל...
מ משועממת11 New member 13/7/03 #2 אנחנו פורום סלחן...ולכן בזאת...אני. משועממת11 סולחת לך בשם פורימנו הסלחני
L lala897 New member 13/7/03 #4 הי מתנדב דרך אגב.. קראתי בשבת ספר על הרב קוק (תולדות חייו ומשנתו) והוא אומר שם שרו"הק נלקחה מאיתנו ותחזור עם הגאולה. אני לא ממש רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, רק הערה.
הי מתנדב דרך אגב.. קראתי בשבת ספר על הרב קוק (תולדות חייו ומשנתו) והוא אומר שם שרו"הק נלקחה מאיתנו ותחזור עם הגאולה. אני לא ממש רוצה לפתוח את הדיון הזה שוב, רק הערה.
מ מתנדב New member 13/7/03 #5 ישנם צדיקים בדורותינו.... שיש להם רוח הקודש, וכבר אמרתי לך שאני אישית ראיתי מקרים שראיתי שצדיקים אמרו כך וכך, וזה אכן קרה....
ישנם צדיקים בדורותינו.... שיש להם רוח הקודש, וכבר אמרתי לך שאני אישית ראיתי מקרים שראיתי שצדיקים אמרו כך וכך, וזה אכן קרה....
L lala897 New member 13/7/03 #6 טוב יאללה אתה יודע מה דעתי בענין, רק רציתי לחזק אותה ע"י הבאתה ממקור גדול הרבה יותר ממני.