לצערי הרב......
.....

ארינה

New member
לצערי הרב...... ../images/Emo10.gif .....

עליתי 1.200 גרם במקום לרדת זה בעקבות 3 ארועים + ארוחת צוהריים חגיגית בשבת + אני צריכה לקבל מחזור ביום שישי או שבת. מה אני אגיד לכם? בעססססההההההההההה לי... אבל!!!!! קיבלתי שוב 3 ימים נייטרלים גבינה וירקות ו................. קיבלתי 3 ימי גלידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כיף לי..... איך אצלכם?

ארינוש!!!

זה לא, זה לא, זה לא נורא!!!!! זה באמת לא נורא!!!!! זה כלום!!!!!!!! את תרדי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! don´t worry!!!!!!!! אנחנו כאן בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם החננה שלנו, ארינה! גם הוא אומר לך שזה לא נורא! הוא יודע שתרדי את זה, אז הוא לא דואג...
והנה, את רואה?... 3 ימי גלידה!!! מה את מתלוננת?!?!?! כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תהני, יקירתי... :) אז אל תדאגי. מותר לנו "להתפרע" פה ושם. מגיע לך. אוהבת מאוד, גם כשאת עולה!!!!!!!! :) עדי נ.ב --------- אני "הולכת ללכת"... איזה יפה זה נשמע, נכון?
כמו באנגלית: "I am going to go"... חחח...
. אני הולכת עם חברה שלי, בטח נלך איזה שעתיים. זה כ"כ כיף ללכת, זה עושה כזה אחלה הרגשה!!!!! wish me luck...
צ´או! לב יו!

ארינה

New member
אז כמובן גוד לאק לך

וממש מגניב שאת הולכת ללכת עם חברה. כן אני יודעת אבל 3 ימי גלידה זה לא ממש כיף כי זה גלידה בלי הפסקה כל יום כל היום וזה כבר נעשה די מגעיל..... שטויות לאב יו טו ארינה

mikloi

New member
אל תצטערי!

ב 3 אירועים זה קטן ולא נחשב! שבוע הבא תורידי שוב! אל תתבעסי לעולם!!! ארינוש, אני עכשיו ב4 ימים מתחלפים שאמרתי לך עליהם, אז היום אני בפלפל עם גבינה כל היום. עוד לא התחיל היום - כבר נמאס לי! אכלתי פלפל וחצי וקופסת גבינה ובא לי
טוב, בכל אופן אני שותה יותר.... נשיקות!!!

למעלה