לצערי חתמתי עוד פרק הנקה

טחיא

New member
לצערי חתמתי עוד פרק הנקה

הרבה לפני מה שחשבתי ממש לא בדרך שתיכננתי

מההתחלה לא חשבתי שיש סיכוי להנקה מלאה לשתיהן אבל כן קיוויתי שעם שיאיבות ואולי שילוב תמ"ל זה יצליח אבל מהר מאוד התברר שזה פשוט לא הולך

הבנות לא עלו במשקל אז נאסר עלי ע"י הצוות הרפואי להניק אלא רק לשאוב הבנות עדיין לא עלו במשקל ולחצו עלי להפיק חלב אם לקח לי עוד חודשיים לפחות של שאיבות כדי לוותר לפני שבוע וקצת בצער רב שאבתי פעם אחרונה

להגיד שאני משוכנעת שההנקה או החלב אם זה מה שתרם לבעיית המשקל ממש לא עובדה היא עדיין קיימת אבל בסופו של דבר עם ירידת הכמויות פשוט ויתרתי הגעתי ל140CC במהלך יומיים זה בקושי ארוחה אחת למעין ( הגדולה יותר)

בסופו של דבר שבעבתי 8 חודשים הרבה פחות זמן ממה שקיוויתי

גלגס

New member
כל הכבוד לך

עברת דרך ארוכה מאד עם הבנות!
לשאוב כל כך הרבה זמן זה מדהים.
ועוד תחת לחץ של רופאים...

חלק מהתפקיד שלנו כאמהות זה להתמודד עם העובדה שדברים לא קורים כפי שאנחנו רוצות. זאת הכנה טובה לשלב בו הילדים רוצים להחליט בשביל עצמם ולעשות דברים לא ממש כמו שהיינו רוצות...
בהצלחה עם העלייה במשקל!
ושוב אצטט את מנהל הפגיה שלנו- בסוף כולם צריכים דיאטה...

וגם- מתחבר לי למה ששירלי כתבה על התמודדות עם אובדן...

גם לי נגמר מוקדם מדי

אבל אני רוצה להגיד לך, שחלק מהעניין, זה שלפעמים הילדים שלנו בוחרים עבורם ועבורינו, לא כמו שרצינו. אצל חלקנו יותר מוקדם מאצל אחרים...
זה תסכול, וחתיכת אובדן להתמודד איתו, כי זה חלום משמעותי בהורות.
אז ברוכה הבאה למועדון, זכרי שבכל זאת עשית כמיטב יכולתך, וזה מה שהכי חשוב וקובע באמהות.

סופים

הי יקירה

ראשית שולחת לך חיבוק גדול.
כל הכבוד על כל הדרך הארוכה שעברת, ואין ספק שעברת!!
המשכת למרות הקשיים, הרופאים וכל הבעיות ועלייה האיטית מאוד במשקל.
וזה ממש ממש לא פשוט, כמו לעמוד איתנה וזקופה מול נהר גדול שזרם המים בו חזק מאוד, ועדיין לעמוד איתנה וזקופה מול הזרם.
מי כמונו פה, מבינה ויודעת כמה זה לא מובן מאליו, כמה זה קשה וכמה מתסכל - ובכל זאת - עשית את זה שמונה חודשים!!!

מאוד מסכימה עם מה שהבנות כתבו.
בטוחה ששיר לי, תוכל לעזור בהתמודדות עם האובדן.

את חלק מהמשפחה שלנו, גם כשאת לא מניקה. הישארי איתנו, המשיכי לכתוב ולשתף. בטוחה שדברייך והנסיון שלך יכול לעזור גם לאמהות נוספות. ובכל שאלה בעתיד - גם בשביל זה אנחנו פה.
שימרי על עצמך יקירה

kokla2

New member
כל הכבוד!!

זה לא פשוט הדרך וכל מה שעברת!
בעיני את מלכה (לי היה קשה עם חודשיים שאיבות..)
ואני מאחלת לך ולבנות הרבה אושר ובריאות
ושתשארי איתנו כאן...

טחיא

New member
תודה לכולן על התגובות

לפני שבועיים בערך עשיתי ניסיון עם שתיהן להניק והן די הבהירו לי שהן ממש לא בעיניין של ציצי יחד עם העובדה שהכמויות ירדו מאוד זה כבר היה חסר טעם להמשיך

את הבכור הפסקתי להניק אירי חצי שנה בגלל שחזרנו לטיפולים ורוב הרופאים לא עושים טיפולים בזמן הנקה

איתן קיוויתי להצליח לתת יותר לצערי גן זה נגמר יחסית מהר מבחינתי והשילוב של העובדה שהן נולדו בשבוע 33 שלא הצלחתי להשאיר אותן יותר עם העובדה שלא הצלחתי לתת להן יותר חלב מתסכל

לאור העובדה שהעניינים הבריאותיים שלהן (בעיקר נגה) כול הזמן ברקע

וגולת הכותרת של השבוע היא שנגה צריכה משקפיים ( מעין קיבלה דחיה לחצי שנה )

למעלה