לצערי ישנם כבר דיווחים כוזבים על מו

גסיקה27

New member
לצערי ישנם כבר דיווחים כוזבים על מו

כל היום אני שומעת דיווחים כוזבים על מותו של שרון, יש אנשים מטורפים שמחכים משום מה למותו ולא נותנים לשרון את הסיכוי בכלל לצאת מזה. אפשר להתנגד לדרכו (כמוני למשל) אבל לצאת מנוולים כאלו ולהפיץ שמועות מרושעות על מותו זה ממש נבלות. אני מאחלת לו שייצא מהמצב הקשה בו הוא נמצא.

ABSINT83

New member
יש יותר מדי דיווחים סותרים על מצבו

אני חייל ובצבא תמיד יודעים ראשונים ובכל המערכת הצבאית יש שמועות על מותו של אריאל שרון אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל שיש יותר מדי שמעות ממספר גדול של אנשים אז לצערי יתכן מאוד שהשמעות נכונות נראה מה יהיה ממה שאני שמעתי מהרבה אנשים הוא נפטר בערך ב12 בצהריים

sandbird4

New member
בו נעשה סדר, טוב?

אני לא רוצה להגיד "מקור בכיר אמר לי" כי אז אני אשמע כמו הילדים המפגרים מאתרים מסויימים שרוצים לשחק בשושו וטוענים שבמיקרה חבר שלהם מכיר את השכנה של האמא של הכלב של השכנים של קרוב רחוק של מירב לוי או משהו כזה, אבל עד כמה שידוע לי מוחו של שרון כנראה מת כבר ב-9 בבוקר אבל הגוף שלו עדיין מחובר למכונות ההנשמה לפחות עוד יום. אבל הכל שמועות. נמתין כולנו להודעות רשמיות.

sknr 1

New member
אז שוב פעם אני חוזר להנחה המקורית..

שלי - ששרון ניפטר ורק מחכים לרגע הנכון כדי להוציא הודעה לתיקשורת ??

sknr 1

New member
אז בעצם אתה אומר..............

שפרופסור - שלמה מור יוסף (שדיבר בתיקשורת על מצבו של שרון) הוא שקרן ?? !! כי הוא הכחיש את הידיעות ששרון מת.

sandbird4

New member
מה כל כך מסובך בלהבין את המצב?

שרון עוד לא מת סופית והוא "מונשם", שזה אומר שהלב שלו עדיין מתפקד אבל מוחו כבר מת. במצב זה בדרך כלל מוציאים איברים להשתלה אם לא היה מדובר בראש הממשלה ואם האדם עצמו או בני משפחתו מסכימים לכך. הסיבה היא שבלי מוח האדם כבר לא יחזור לעצמו. אז למה בכל זאת הם משאירים אותו מחובר למכונות ההנשמה? הסיבה היא "לשחק" בתאריך הפטירה ולהתאים את התאריך למועד נוח. ככה בדיוק עשו עם ערפאת (להבדיל אלפי הבדלות - כלב בן כלב!). אף אחד לא הסתיר את זה. למעשה בתקשורת רומזים רמז עבה מאוד שזה המצב. הם כל כך לא מסתירים את זה עד שהם ממש כמעט אומרים את זה במפורש. אפילו רמזו מתי יהיה תאריך הפטירה (מחר).

sandbird4

New member
על פי ההודעות עכשיו בתקשורת נראה ש

מזיזים את תאריך הפטירה לכיוון יום שבת.

למה לבלבל תמוח אם כבר אמרו בפירוש

שהכול שמועות לא נכונות??? אמרו את זה באופן ישיר, בהודעה רשמית ועכשיו בכלל, שרון יהיה לפחות ל-24 השעות הקרובות בהרדמה עמוקה ומונשם לצורך הטיפול שלו...אז מה הקטע???? אל תנסו למצוא בזמן הזה סקופים תנוחו. ומהר!!

sandbird4

New member
תקרא שוב את מה שכתבת ותשווה עם שלי

אולי יפול לך האסימון. תרשום תאריך פטירה לראש הממשלה: 7 לינואר 2006. התאריך מתואם עם מועד ההלויה כדי שהאורחים מחו"ל לא ינחתו פה בשבת ויעצבנו את הדתיים.

למעלה