לצערי יש לי הודעה עצובה לגבי דרור

שרית7

New member
לצערי יש לי הודעה עצובה לגבי דרור

דרור אליהו, חברי היקר, מעריץ ותיק מאוד ונאמן של גלי, ובחור מקסים, התייתם היום מאביו. הוא הודיע לי לפני זמן קצר. למרות שהוא אינו פעיל בפורום הזה, חלקכם הכרתם אותו בפגישת המעריצים שערכנו עם גלי לפני כ4 חודשים, אז רציתי להביא לידיעתכם. התלבטתי אם לכתוב את זה בפורום או לא ולבסוף החלטתי שכן. הלואי שנדע רק בשורות טובות אמן.

10 הגרי

New member
כן,זהו ציור של אימה המנוחה...

הוא רצה להעניק לגלי מתנה שתרגש אותה,ואכן כך היה,גלי מאוד התרגשה מהמתנה.

yaron37

New member
../images/Emo16.gifיהי זיכרו ברוך !

ורציתי לאמר בשמו של דרור תודה ! ומאד מחמם את הלב לקרוא את תנחומיכם כאן. אמסור לו הכל . יהי יכרו ברוך !

עדי 345

New member
גם ממני...

לא יודע אם זה מנחם, אבל לי זה קרה כשהייתי בביה"ס יסודי...לפני הרבה הרבה שנים. הוא לפחות זכה להנות מאביו עד היום (זה קשה, אבל עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה)

שרית7

New member
אלוהים ישמור לא ידעתי

בבי"ס יסודי זה ממש טראומטי. מצטערת לשמוע אני בטוחה שהוא מסתכל עליך וגאה בך מאוד. באשר לאביו של דרור הרי שזה היה פתאומי ולא צפוי בכלל. הוא עבר ארוע מוחי לפני שבועיים. אני דווקא האמנתי שהוא יצא מזה הם היו אמורים להעביר אותו לשיקום והיום הוא נפטר. סה"כ הוא היה אדם די צעיר בן 64 בלבד, ועדיין עבד. זה עצוב מאוד והם לא מעכלים את זה עדיין. אני אעביר לו את התנחומים של כולם.

דרור אליהו בן אדם מדהים../images/Emo70.gif

אני לא מאמין שזה קרה לו
תנחומי הכנים
דרור תהיה חזק
היום שרית ספרה לי והיה לי קשה להאמין

שרית7

New member
בשם דרור אני רוצה להודות לכולכם על

התנחומים הכנים. הוא מרגיש פחות או יותר בסדר (יחסית לנסיבות)

willo1

New member
אולי זה כבר קצת מאוחר אבל

גם אני משתתפת בצערו של דרור.. וכמו שאמר מישהו למעלה אני לא יודעת כמה זה עוזר לדרור היקר אבל.. בכ''ז.

למעלה