לצערי כבר לא רואה שינוי... מה אתם חושבים?

dafi02

New member
לצערי כבר לא רואה שינוי... מה אתם חושבים?

הי כולם,
אני רוצה לספר משהו.. ועדיין מעלה את כשאלה.
הגעתי למצב אינטימי מאוד עם בחור, שנינו שוכבים במיטה מתנשקים נוגעים אחת בשנייה.
בשלב מסויים זה נהיה אינטנסיבי יותר...אבל לא יודעת למה הראש שלי עצר הכל ואמרתי לו שלא יכנס לתוכי
(למי שלא מכיר את הסיפור שלי אני עדיין נחשבת לבתולה במובן הזה).

מאז אני רק חושבת על זה.. כבר הייתי שם למה לא המשכתי עם זה?
למה הראש שלי והמחשבות שלי תמיד מנצחות את המצב?
אני כבר מגיעה למסקנה שלעולם זה לא יקרה, יש בי פחד מהאקט עצמו שכבר בלתי אפשרי לשחרור.
אני כבר לא צעירה, ומאוד רוצה להקים משפחה אבל כבר לא יודעת אם לשם חיי הולכים.

dory141

New member
אענה לך בפשטות: סמני יעדים ותגיעי אליהם

הייתי בקורס של ניו-מדיה ואחד המרצים נתן לנו תובנה הן לגבי האתר שבו התמקד (רשת לינקדאין) והן בכלל לחיים: אם רוצים להשיג מטרה, חייבים להשתמש בכלי המתאים. לא תקחי רכבת לנהריה אם את רוצה להגיע לירושלים, לצורך הדוגמא. כנראה שמשהו בקיום יחסי מין מפחיד אותך, את צריכה למצוא לבד (או בעזרת איש מקצוע, חברים, קרובים וכדומה) מה זה. אחרי שמצאת, נסי לראות מה את רוצה או יכולה לעשות כדי להתגבר על המכשול, בטענה שאת מעוניינת להתחתן ו/או להוליד ילדים (בהסתמך על מה שכתבת, כמובן).
יש אנשים (כמוני, אגב), שיותר מעוניינים בהעצמת הפטנזיה מאשר לממש אותה. אולי גם את שייכת לקבוצה הזאת. אני לא פסיכולוג או מישהו שיכול להנחות אותך, רק תחשבי אם זה באמת מה שאת רוצה. זאת לא בושה לרצות להיות לבד, לחיות אורח חיים א-מיני, להתחתן בלי ילדים, ילדים בלי להתחתן ושלל אופציות נוספות. אולי הדרך הסלולה והקלאסית לא בשבילך. תחשבי על זה.

dory141

New member
ושכחתי עוד משהו

איך את ביחס לחברים וחברות שלך? האם הם והן במערכת יחסים, התחתנו, עם ילדים וכדומה? זה יכול לאותת לך איפה את עומדת. כמובן, שאת לא חייבת להיות כמו כולם בכוח, אבל עדיין זה סוג של קנה מידה.

dafi02

New member
תודה על התגובה

אני יודעת שישנו איזה פחד.. לצערי אינני מצליחה לגלות מהו.
אני לא מאמינה שאורח חיים א-מיני הוא אורח החיים הנכון בשבילי.
אני גם לא רוצה להיות לבד. אני רוצה זוגיות רוצה אהבה.
אני יודעת שישנם דרכים לממש את הרצון למשפחה... אבל לא רוצה לפספס את הרכבת של הזוגיות.
מבאס אותי שהמצב הקיים פשוט עוצר אוי בכל פעם שאני מנסה להיכנס למערכת יחסים.
&nbsp
זה באמת כל כך נורא להיות בתולה בימינו? (אשמח לקבל תגובות בעיקר של גברים... )
&nbsp
לגבי הסביבה שלי, יש לי חברות שנשואות עם ילדים, יש לי חברות במערכות יחסים , אבל גם יש כמה חבר'ה שעדיין רווקים (אבל אני יודעת שפעילים מבחינה מינית)
אני כבר לא יודעת מה לחשוב... יש מצב שזהו הגורל שלי? להיות לבד? בתולה עד סוף חיי? ללא זוגיות וללא ילדים?
&nbsp

dory141

New member
אני לא חושב שזה סוף העולם שאת בתולה

ממש לא כתוב לך בגורל, שתישארי עד סוף חייך בתולה, לא נשואה וללא ילדים. אולי תנסי קודם כל להיות בקשר- שניים מזדמנים במטרה לאבד את הבתולים ובהמשך תחפשי קשר רציני? אולי זה יתאים לך.

dori78

New member
אני חושבת שזה לא משנה מה אנחנו חושבים.

מה שמשנה זה מה את מרגישה, מה הסיבה שגורמת לך לעצור ברגע האמת ואיך מטפלים בה.

* אולי את מפחדת מהכאב?
* אולי את לא באמת רוצה או נהנית מקשר פיזי אינטימי?
* אולי את מפחדת מההיקשרות הרגשית שאת עשויה לפתח ולא בטוח שתיענה בהתאם?
* אולי זה פשוט לא הבחור הנכון והתת מודע שלך אומר לך את זה?

נסי לפרק לגורמים ולדייק לעצמך ממה בדיוק את מפחדת.
זה קצת כמו להגיד שאני מפחדת לטוס לתאילנד; זה מורכב מהפחד להיות לבד במדינה זרה, הפחד מתרבות שונה, הפחד מהסיפורים על כאלה שדחפו להם לתיק סמים שניה לפני בידוק בטחוני בשדה התעופה ואח"כ נאלצו להתמודד עם הבירוקרטיה המשפטית שם, הפחד מאוכל שונה (במידה ושומרים כשרות או דיאטה מסויימת)...

רק את יכולה לענות על השאלות האלה.
כשתהיה לך תשובה - אני מאמינה שיהיה לך גם יותר קל למצוא פתרון.

ועוד דבר קטן: את עדיין צעירה.
יש לך עוד זמן לחפור בעצמך, להחליט לשנות (אם מתאים לך) ולהגיע למקומות רחוקים.
אחת שיודעת

bluish raindrop

New member
יש דרכים שונות להתמודד עם פחד

העניין הוא שבכל דרך מגיעים למקום של כאב ועוברים דרכו. ואח"כ מחכה עוד אתגר אחר. ושוב פעם . ושוב פעם.

למעלה