לצערי לא אבחר בעקיבא שמואלי מחר לבחירות הבית היהודי

לצערי לא אבחר בעקיבא שמואלי מחר לבחירות הבית היהודי

מי ששזוכר עקיבא שמואלי - היה המתמודד אחד האהובים עלי ואחד הטובים ביותר שקמו לנו בתחום הריאליטי מאז ומעולם (רק בשבקין ושי כהנא וחברו ואיתי ונעם טור עולים עליו)

הוא מתמודד ברשימת הבית היהודי

מכיון שלעמלץ יש זכות בחירה

הוא יבחר מועמדים אחרים

אם היו לי עוד 3-4 מועמדים כנראה שהבחור היה נחבר...

http://www.go2vote.co.il/

אני לא חושב.. הם זוג דתי, והמירוץ בעצם מראה את ההתמודדות

עם נושא הדת.

הקושי גבוה מאוד וכל הכבוד להם

היא קצת מציקה, אבל הוא ממש כלי,

Tלטלים8

New member
למה להכנס להתמודדות שאתה לא חייב?

יש מצבים שלאנשים דתיים יש קשיים שאין לאחרים.
אם אין ברירה אז גם אני מעריך את ההתמודדות.
אבל למה להכנס מההתחלה למירוץ שיוצר בעיות קשות עם הדת?
זה לא פרנסה.. לא כלום... חוץ מפאן. אז למה להעמיד את עצמך בהתמודדות שאתה לא חייב? למה להעמיר את עצמם במבחן וקשיים שלא חייבים?
עוד דבר שלא בא לי טוב אצלם זה שהם באו להיות הכי דתיים להטיף ולחנך ולהפגין את הדתיות שלהם במקום לא דתי כמו המירוץ. רוצה שיעריכו אותך בתור דתי? לך לישיבה או לחברה של דתיים שיודעים ויכולים לשפוט את הדתיות שלך אבל למה למכור דתיות במירוץ למיליון? על מי אתם מנסים להראות את הצדיקות שלכם? זה קצת כמו טל גלבוע שבאה לאח הגדול רק בשביל הפרובוקציה... בשביל למכור לאנשים טבעונות ולהכנס להם לצלחות..
מהצד השני רוצה להשתתף במירוץ? סבבה... תבואו כמו כולם אבל למה לרכב על הסוס הדתי ולעשות כל הזמן הצגות של דתיות שמה שאתם רוצים בעצם זה פירסום ואת המליון כמו כולם?
גם לפוליטקה הוא הלך על 15 דקות התהילה של המירוץ למיליון. בדיוק כמו עם הדת ... רוצה להית פוליטקאי סבבה....תתחיל כמו כולם מלמטה אבל למה למכור בפוליטיקה את המירוץ למיליון והפרסום שלו בתור משהו שעושה אותך מתאים לפוליטיקה? עובדה שבבית היהודי לא אכלו את הסחורה והפרסום שהוא כאילו הביא מהמירוץ ובמקום פדיחה בפריימריס הוא פרש בדקה ה-90 אחרי שהוא משך עוד 5 דקות תהילה ותשומי של התקשורת

כמהאפשר

New member
בכל אופן, אני לא יודעת האם אתה פשוט שונא דתיים

אבל הם(בייחוד אישתו) היו הזוג הכי ראוי שהתמודד אי פעם, בכלל, בתכנית ריאליטי.
להבדיל מהרבה אחרים, הם באמת היו זוג ערכי, מוסרי, אמיתי- שלא כופף את האמת שלהם והאמת האמיתית בשביל שום דבר ואף אחד,
לא התאים אותה אליהם ולא למה שנוח להם באותו הרגע והראה לעם ישראל קצת מהם דתיים אמיתיים.
&nbsp
מבחינת טוב לב, לשון הרע, שמירת נגיעה, שמירת מבט, כשרות ועוד הרבה ערכים שאף אדם אחר או זוג אחר בריאליטי,
גם כאלו שהתיימרו לשים עליהם כיפה וגם כאלו שלא-
לא התקרבו אפילו אליהם.
היו זוגות נוספים עם כיפות שהמבטים שלהם לא ירדו מישבנים של נשים, היו זוגות אחרים שרימו, שרמסו, שריכלו וכו'. שלא היו רגישים, שלא עצרו לעזור.
זה היה הזוג היחיד שזכר תמיד מה נכון, לא ויתר, לא ייחצן את המוסר שלו-
אבל זכר תמיד לדבוק בקו האמת וללכת לפי הקו הזה של התורה ואשריהם על כך.
&nbsp
אני רואה אותם בתכניות פה ושם והם ממש לא נראים רודפי פרסום. הם נראים מברכים על הטוב שנופל בקרבם,
אומרים לא למה שלא נכון ובהחלט כן למה שכן.
וכל הכבוד להם על כך.

חוטהשני

New member
אני רואה שהוא בסוף פרש...
היום שמעתי על עוד אחת שפרשה (שבכלל לא הכרתי אותה...) אני בטוחה שעד מחר עוד הרבה יפרשו...

בסופו של דבר אני חושבת להצביע פחות או יותר לאלו שבחרתי גם בפריימריס הקודמים - כמו אבי וורצמן (שבאמת עשה המון דברים יפים, אמנם יש כמה שתמיד יהיו אנטי דברים הקשורים למושגים ביהדות - אבל אבי עושה את הדברים בצורה נהדרת ובהחלט מגיע לו שאפו על ההישגים שלו...

כמו כן, אני יודעת שיש כאלה שלא כ"כ אהבו את פועלו של הרב אלי בן-דהן - אבל לדעתי הוא בהחלט עשה (ועושה) הרבה דברים טובים.

חוטהשני

New member
לא יודעת למה אתה אומר עליו את זה...
כי הוא באמת אדם מדהים, ובעיני האדם הכי פחות שחצן (בתור פוליטיקאי כמובן) - ממש יכול לדבר בגובה העיניים. (היה ממש כיף לדבר איתו במפגש בוגרים שהיה בסניף בנ"ע...)
בתכלס' ש לו גם במה להתגאות - בגיל מאד צעיר הוא הקים בבאר-שבע פרוייקט ששנים רבות חלמו עליו... ('בית מוריה'...)

אם כבר מדברים על שחצנות - ככה אני מרגישה עם מוטי יוגב (שלא ראיתי שעשה יותר מידי...)

לצערי הוא נבחר (העדפתי את אשר כהן או את אזולאי)

יוגב נראה לי שחצן גם לצערי הוא נבחר

אה הוא פרש? חבל

הבנתי שהוא לקח את המירוץ ברצינות והשקיע הרבה זמן וכסף. אישית הייתי שמח לראות אותו ברשימה- עלי עשה רושם של בחור ערכי איכותי וחכם. אולי בעתיד..

חוטהשני

New member
לדעתי הוא לא היה מספיק
בשל.
&nbsp
סה"כ רשימת המועמדים היתה גדולה מאד - בשביל מס' המקומות שהיה אפשר להצביע...
&nbsp
אמרו שיש לנו 10 קולות וזה לא עבור 10 מתמודדים אלא 7 - 3 מתמודדים בהצבעה כפולה (2 קולות לכל מתמודד) ועוד 4 מתמודדים...

כמהאפשר

New member
יש כל כך הרבה אנשים שהייתי רוצה שירוצו לפוליטיקה..

אנשים מדהימים שבעיניי יכולים לתרום המון. מצד שני,
לא הייתי רוצה שזה יפגום בערכים שלהם.

חוטהשני

New member
הבוקר הבנתי
מדוע לא הצבעתי לרב בן דהן בבחירות הקודמות... (בפריימריז)
&nbsp
הוא היה מועמד של 'התקומה' ונכנס להבית היהודי לאור שמירת מקומות למפלגה.
זה שהוא התמודד עכשיו בבחירות של ה'בית היהודי' ולא חיכה לשריונים של 'התקומה' זה בעיני שאפו עבורו...

למעלה