לצערי מחקתי את השרשור של דוד1000

מתנדב

New member
לצערי מחקתי את השרשור של דוד1000

היות והיה גולש שהתחיל כבר להשמיץ חברי פורום, בהודעותיו וגם הוא ניבל את פיו יותר מדי, אי לכך השרשור כולו נמחק מהפורום, כי הסברתי בעבר הודעות של שמצה וניבול פה, לא נוכל להשאיר בפורום, ובפרט ששרשור זה התלבטתי כמה פעמים אם להשאירו בפורום, אבל אחרי הודעות כאלו שהוכנסו היום לפורום אינני יכול להרשות לעצמי להמשיך עם שרשור כזה....

שלוש הערות

1. כנראה שטוב עשית. אלא אם כן יש עניין בויכוחים כאילו בפורום זה. 2. אם כבר מוחקים יש לעשות זאת בהתחלה. אנשים השקיעו הרבה מזמנם ועכשיו הכל ירד לפח האשפה. אחרי שהשירשור התארך - היה מקום לשקול רק מחיקת ההודעות שעברו את הגבול. 3. מתוך ה"תקנון לגבי כתיבה בפורום" "אין להכניס הודעות בפורום, שתוכנן הם מסיונריות, או קישורים להודעות כאלו..."

מתנדב

New member
משוחרר, הותיקים בפורום יודעים את

כללי הפורום, והם יודעים טוב מאוד, שהודעות שכלולות השמצות, ושגולשים כותבים על דברי רבנים שיכתבו אותם על נייר רטוב ושיתנגבו עם זה, ושמחשיבים את מרפקם לישבנים, ועוד ניבולי פה, הודעות כאלו לא יהיו בפורום, וזה שאנשים השקיעו מזמנם הם אמורים לדעת ברגע שיש הודעות כאלו, הם פשוט ימחקו לגמרי מהפורום, ואני ביומיים האחרונים מחקתי לפחות 12 הודעות ועדיים לא נלמד הלקח, לכן הברירה היחידה שנותרה היא למחוק את כל השרשור, ואינני מתכוון כלל לדוד1000 או לתולעת, הם לא אשמים במחיקת השרשור, ואינני רוצה להזכיר שמות, בגלל מי נמחק השרשור, ויתרה מזאת איך שההודעה נפתחה בפורום רציתי למחוק אותה, ועל כך יוכלו להעיד שלושה גולשים שידעו מזה, מכיוון שצפיתי מראש מה התגובות יהיו ולאן זה יגלוש, ולצערי לא טעיתי, וזה אכן הגיע למצב כזה, ובכל זאת לא מחקתי את ההודעה, כי רציתי לתת עוד צ'אנס, אבל זה לא הצליח...

בא נראה אותך מתנדב ...

אם אתה תשרשר שירשור רציני וארוך, אם מישהו ישחיל שם איזשהו גידוף האם תמחוק את כל השרשור או רק הגידוף??!!

התולעת 1

New member
כל הודעה שלך מכילה שקר

ואני לא מבין למה לא מוחקים אותך מדוע בחתימה הקרית שלך אתה כותב "הירא והחרד לדבר ה'" אתה לא נראה כך ולא כותב כך אז אל תתלונן ותגיד תודה שעדיין לא מחקו אותך ותמחוק מהר את השקר שבכל הודעתך. האמת גלויה למי שלא עוצם את עיניו. השקר העצמי זה העונש הכי גדול שאדם יכול להעניש את עצמו...

מתנדב

New member
יוחנן, כבר הסברתי את זה כאן....

ואני יסביר את זה שוב, מחקתי 12 הודעות, וחשבתי שבזה, זה הסתיים, אך טעיתי וההשמצות וניבולי פה, המשיכו גם לאחר 12 הודעות שנמחקו כאות אזהרה, ומאחר שזה לא עזר נמחק השרשור כולו, וכך אני ינהג גם בעתיד...

האף תספה צדיק עם רשע?

למה לא למחוק ולחסום את מי שמשמיץ ומנבל את הפה? אין כל הגיון למחוק שרשור כה גדול שכל כך הרבה חברים הביעו את דעתם בצורה תרבותית, רק בגלל אחד שסרח. יש להעניש את העבריין בלבד ולא כל חברי הפורום.

הסיבה האמיתית למחיקת השרשור

התברר שאיכות תשובות הכופרים לדוד1000 על הראיות שלו לאמיתת התורה עולות בהרבה על הטיעונים שלו. עד שדוד1000 נאלץ להודות שחז"ל טעו, וזה עורר סערה לא קטנה שבעקבותיו קיבלו מנהלי הפורום עשרות הודעות זעם על השרשור. אז מי אומר שאין סתימות פיות? ולאריאלה ב.: נא לא להתערב בעניין הפורום שלנו.

מתנדב

New member
יוחנן, תודה שאתה מסביר לי

למה מחקתי את השרשור, באמת לא ידעתי למה היא נמחקה, כתבתי את הסיבה למה, וזו כל הסיבה מעבר לזה זה רק פרשנות שלכם...

אז למה לא למחוק רק הגידופים?

הרי מדובר בשרשור נרחב שרבים מחברי הפורום השתתפו בו. המחיקה גורם להכתמת כל חברי הפורום.

../images/Emo45.gif אסור לתת להם במה

טוב עשית שמחקת את השרשור אסור לתת במה לכופרים, ובפרט לתלמידי החכמים שביניהם, דברם כאן מהווה ממש חילול השם.

מרכז נטעים יקר

אתרי מחב"תים יש ברוך השם כחול אשר על שפת הים, ככוכבי השמיים לרוב וכקישוריות על פני המרשתת (מרשתת=אנטרנט). מכיוון שנערי מחב"ת למיניהם חושבים להפוך גם את הפורומים לשלוחה של פעילות מחב"תית על ידי שימוש נרחב ב copy-paste, אין לי אלא לברך על כך שהקב"ה מפר את עצתם על ידי שליחים נאמנים. לשימחתי גם פורום נטעים שניסה באופן סלקטיבי לשמש בית להודעות מסוג מסויים נפח את נשמתו בנסיבות דומות. אז בינתיים תתנחם בכך שאתרי המחב"ת מתרבים כארנבות ומוגנים מכף ידם הארוכה של הכופרים.

התולעת 1

New member
יישר כח על עיונך המעמיק...

בניגוד לחובבנים (דהיינו המחבתי"ם החילונים)המצויים במחוזותינו לרוב

Vo lu nt e er

New member
שלום לך מרכז נטעים, החכם באדם,

שתי שאלות לי אליך: מה היתה השפה הראשונה בעולם? איזו שפה ילמדו מעצמם תנוקות שגודלו בלי לשמוע שפה כלשהי? 0284392000

The monitor

New member
לא נורא. כל שצריך הוא לאחסן בפורום

אחר, נורמלי, את ההודעות המושקעות, ולהסתפק כאן בהפניה לשם...

למעלה