לצערי מצטרפת...

kushkulina

New member
לצערי מצטרפת...

ביום חמישי עברתי גרידה בשבוע 12 אחרי חוסר התפתחות של 3 שבועות (של העובר...). מתי מותר לנסות שוב? האם יש לכן המלצה על רופא מקצועי ואדיב באיזור השרון עד חדרה שמקבל דרך כללית? מהרופא הקודם אני מאוכזבת קשות...

t a y a

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

מצטערת לשמוע... גם אני עברתי גרידה בשבוע 10 לפני שבועיים. נאמר לי בבית החולים שיש לחכות למחזור אחד רגיל ואחר כך לנסות שוב. עיצה בשבילך: בעוד שבוע תבצעי בדיקת הריון כדי לבטא שרמת הבטא ירדה ותלכי לעשות אולטרסאונד כדי לבדא שהרחם נקי לחלוטין. מאחלת לך שתיקלטי במהרה (וגם לי!!!) ושההריון הבא יעבור בקלות ללא סיבוכים מיותרים. בקשר לרופא, מצטערת, אני לא מהאזור.

1ויוי

New member
עצוב לנו שאת מצטרפת

אבל הגעת לבית חם . בעקרון רופא אחד אמר לי שאפשר ישר לנסות ורופא אחר הציע להמתין 3 חודשיים . עשיתי ממוצע ועכשו אחרי חודשיים אני מתחילה לנסות ( אצלי הדרך ארוכה ).גם אני לא מהאזור מאחלת לך שתהרי במהרה הפעם להריון ארוך של 40 שבועות ותחזרי הביתה בידיים מלאות .

../images/Emo14.gif חבל..

עברתי גרידה בנסיבות דומות. הרופאה המליצה לי לחכות מחזור אחד כשלאחריו אפשר לנסות שוב , אבל גם אמרה, שגם מחזור אחד זו המלצה ואין שום הכרח לחכות בכלל. בכל מקרה אחרי 6 שבועות הלכתי לביקורת - לודא שהכל תקין. אני יכולה להמליץ לך על רופאה של הכללית בחיפה, אם זה יכול לעזור לך (אגב אני מגיעה אליה מצפון השרון, ומסרבת להחליף אותה...) תרגישי טוב.

מצטערת כל כך ../images/Emo14.gif

יודעת כמה זה עצוב וקשה. מקווה שלאט לאט הכאב יקהה ותוכלי לנסות שוב (באופן עקרוני מומלץ לחכות מחזור אחד שלם). המלצה על רופא אדיב באזור נתניה של הכללית הוא ד"ר עופר גונן, יש עליו המלצות מעולות מפורום פוריות, וגם על ד"ר דורית רביד שמעתי טובות.

morinbar

New member
משתתפת בצערך ומאחלת לך

בריאות והריון קל ומשעמם
לא מכירה רופאים מאיזור השרון. אך בוודאי תוכלי לקבל המלצה בפורום זה ובפורום הריון ולידה.

קטיה 007

New member
../images/Emo10.gif

משתתפת בכאבך על האבדן אנחנו כאן גדי לתמוך ולחזק שולחת לך
ענקי. ממה שאני יודעת אפשרי לנסות אחרי ווסת אחת ובקשר לרופא אני גם כן לא מהאזור.

למעלה