בחר בשם משתמש
New member
יום טוב
סליחה מראש, זו חצי בקשת עצה וחצי רצון שלי לספר ולעבד
לצערי לאחר שנתיים וחצי בסטרטאפ פוטרתי עקב בעיות performance שלי שאני מסכים עמם.
.
ידעתי שבשנה האחרונה לא מרוצים ממני ולפני שבועיים ישבתי עם הבוס והצכגי לו תכנית שיפור עצמי עם יעדים
אך כנראה שזה לא הספיק והבוסים קראו לי לשיחה בה הסבירו שהם מכבדים אותי כאדם ומתכנת אך מציעים ש״ניפרד בהסכמה״
הם אמרו שיתנו לי המלצות ושאני יכול לרשמם כממליצים אך שבמקום הנוכחי פשוט זה לא הולך איתי.
.
אמרתי להם שאני מצטער ומכבד את דעתם ,אקבל ההצעה לעזוב מיד ואם הם רוצים אני זמין להדריך המחליף
.
אני מרגיש שנכשלתי וזה די פוגע בי
רקע: אני בן 47
עבדתי 8 שנים בסטראאפ וקיבלתי ביקורות מצויינות
אז עוד 8 שנים בסטרטאפ, בהתחלה גם ביקורות מצויינות עד שהתחיל להתדרדר ובסוף עזבתי בעצמי עם המלצה אך הבנתי שאינם מרוצים
בשנתיים האחרונות בסטרטאפ אחר , גם חזר הסיפור - בהתחלה ביקרוות מצויינות על השקעה ויחסי אנוש אך אט אט התדרדרות וביקורת שלילית
שאני שוב מדגיש שאני לוקח אחריות עליה
.
ועתה השאלה:
איך אני מספר בראיון עבודה שפוטרתי?
הרי לא עזבתי כי ״אני מחפש את האתגר החדש״ וכו
אלא כי הבוס בפועל אמר שאיני מתאים כך שגם אם תהיה המלצה, עדיין יש אנשים מקצועיים שכבר אמרו שאיני מתאים
.
אני כן מנסה להשתפר כל פעם
אך מרגיש שאני רץ במלוא בעוצמה וכל פעם מישהו רץ מהר ממני
.
תודה על זמנכם.ן
סליחה מראש, זו חצי בקשת עצה וחצי רצון שלי לספר ולעבד
לצערי לאחר שנתיים וחצי בסטרטאפ פוטרתי עקב בעיות performance שלי שאני מסכים עמם.
.
ידעתי שבשנה האחרונה לא מרוצים ממני ולפני שבועיים ישבתי עם הבוס והצכגי לו תכנית שיפור עצמי עם יעדים
אך כנראה שזה לא הספיק והבוסים קראו לי לשיחה בה הסבירו שהם מכבדים אותי כאדם ומתכנת אך מציעים ש״ניפרד בהסכמה״
הם אמרו שיתנו לי המלצות ושאני יכול לרשמם כממליצים אך שבמקום הנוכחי פשוט זה לא הולך איתי.
.
אמרתי להם שאני מצטער ומכבד את דעתם ,אקבל ההצעה לעזוב מיד ואם הם רוצים אני זמין להדריך המחליף
.
אני מרגיש שנכשלתי וזה די פוגע בי
רקע: אני בן 47
עבדתי 8 שנים בסטראאפ וקיבלתי ביקורות מצויינות
אז עוד 8 שנים בסטרטאפ, בהתחלה גם ביקורות מצויינות עד שהתחיל להתדרדר ובסוף עזבתי בעצמי עם המלצה אך הבנתי שאינם מרוצים
בשנתיים האחרונות בסטרטאפ אחר , גם חזר הסיפור - בהתחלה ביקרוות מצויינות על השקעה ויחסי אנוש אך אט אט התדרדרות וביקורת שלילית
שאני שוב מדגיש שאני לוקח אחריות עליה
.
ועתה השאלה:
איך אני מספר בראיון עבודה שפוטרתי?
הרי לא עזבתי כי ״אני מחפש את האתגר החדש״ וכו
אלא כי הבוס בפועל אמר שאיני מתאים כך שגם אם תהיה המלצה, עדיין יש אנשים מקצועיים שכבר אמרו שאיני מתאים
.
אני כן מנסה להשתפר כל פעם
אך מרגיש שאני רץ במלוא בעוצמה וכל פעם מישהו רץ מהר ממני
.
תודה על זמנכם.ן