לצערי פיספסתי שבוע שעבר את התוכנית תוכלו לאמר לי מי נשאר לתוצאות מחר? כמה נשארו 6 ומתוכם בוחרים 3?
A adsheatakore3000 New member 25/3/05 #1 לצערי פיספסתי שבוע שעבר את התוכנית תוכלו לאמר לי מי נשאר לתוצאות מחר? כמה נשארו 6 ומתוכם בוחרים 3?
J Juliann New member 25/3/05 #3 את קצת מבולבלת נראה לי בתוכנית האחרונה שרו 11. מחר מישהו יעוף. הטופ 11 הם: 6 בנים- בו, אנואר, קונסטנטין, סקוט, אנתוני וניקו. 5 בנות- קארי, ג'סיקה, וונזל, נאדיה ומקיילה. לפני שבוע לינדזי עפה...
את קצת מבולבלת נראה לי בתוכנית האחרונה שרו 11. מחר מישהו יעוף. הטופ 11 הם: 6 בנים- בו, אנואר, קונסטנטין, סקוט, אנתוני וניקו. 5 בנות- קארי, ג'סיקה, וונזל, נאדיה ומקיילה. לפני שבוע לינדזי עפה...
A adsheatakore3000 New member 25/3/05 #5 צודקים סליחה התבלבלתי את התוכנית האחרונה ראיתי בשבוע שעבר בסטאר וורלד. מה קרה מאז? מי עף השבוע? וכשאתם מדברים על הבוטום 3 אתם מדברים על התוכנית בערוץ אחר?
צודקים סליחה התבלבלתי את התוכנית האחרונה ראיתי בשבוע שעבר בסטאר וורלד. מה קרה מאז? מי עף השבוע? וכשאתם מדברים על הבוטום 3 אתם מדברים על התוכנית בערוץ אחר?