לצערי...

purple heart

New member
לצערי...

לא ראיתי את הפרק אתמול... הייתי צריכה להשתתף בכינוס משפחתי הרחק בעיר המנגלים... אמרתי אני יחכה ליום שישי גם ככה זה כבר סופשבוע אז אני לא יראה גם היום ויראה הכל בשישי אבל אני רואה שיש חדשות והראו את גרי וויקי מישו יכול לספר בקצרה מה היה שם? מה היא אמרה לו ומה ויקטור עשה מול הטלויזיה? פנה אליו? וואי איזה ביאוססס! גם לא ראיתי... גם הסטייקים יצאו קשים כמו
שתולים ליד הדלת והכי מרגיZZZ 3 גברים עם שכל (או לא) בשנות ה 40 לחייהם יושבים ומשדלים את הבן הקטן שלי (בן 3 ) לראות "גלדיאטור" כ"כ התעצבנתי הוא לא הסכים לזוז מהטלויזיה היה מרותק כאילו זה "שרק" פאקין נדפקו לגמרי... עד עכשיו זה לא עובר לי! אני לא מסוגלת לראות את הסרט הזה למרות שאני לא דוגמא בכל מה שקשור לכדורים של צבע אדום שמתפוצצים על המסך... כן, אני יותר בחורה של אופרת סבון A.K.A צעירים חסרי מנוח... יום טוב ומקסים שיהיה לכולנו "הופ! לגדול בידיים טובות"
ספרו לי מה היה פליז...

Dawn12

New member
הנה התקציר מהאתר:

פול מודיע לויקטור שג'נואה סיטי כולה נחסמה ומציע לערוך גם חיפוש אווירי. ויקטור נותן אישור ואז חושב על משהו אחר. ג'ק ואשלי מתווכחים בקשר להלוואה וג'ק תוהה אם ויקטור קשור לעניין ומנסה לסבך אותם יותר. תשומת הלב שלהם עוברת למסך הטלוויזיה כאשר ויקטור מופיע ומתחנן שישחררו את בתו. ניקי צופה בחדר בדמעות. ניק, שרון והילדים הולכים לשחק מיני גולף בדיוק כשההודעה מגיעה. ויקטוריה מתעוררת בבית העץ כאשר ידיה קשורות והיא לא יכולה להימלט. היא מתחננת בפני גארי שישחרר אותה ומבטיחה שלא להסגיר אותו. גארי מאשים אותה ששקרה לו וצורח כי לא יתן למשטרה לקחת אותו. מק מבקשת מקתרין שתדבר עם ברוק ותגרום לו לשנות את יחסו כלפי בילי. היא מבטיחה לקת'רין שלא יקרה כלום בינה לבין בילי. מק ובילי כמעט מתנגשים במסדרון ביה"ס. הוא מעלה את הנשיקה שלה ושל ראול אמש והיא אומרת לו שהוא בעצמו עזב עם בריטני לבריכה. בילי שואל את מק אם זה מטריד אותה. דרו מתכוננת לצילומים בפריז כשמלקולם נכנס ושואל אותה ממה היא בורחת. היא אומרת לו שהיא וניל שכבו ושהכל נראה טוב אבל היא לא מאמינה שניל יסכים לעבור איתה לאירופה. היא מתעקשת שהדלת סגורה בינה ובין ניל ומלקולם מחליט להפסיק לנסות להחזיר אותם להיות יחד.

purple heart

New member
כן כן עכשיו כשאני ליד מחשב...

אז אני רוצה להגיד תודה רבה באמת חיכתי כל היום אתמול לשמוע מכם תשובה איפה הייתם אנשנושים? טוב אני ממש סתם צוחקת אבל נכון לרגע זה "אני מסודרת"קיבלתי מנה גדושה אפלו של שידורים חוזרים שכבר ראיתי והעדפתי על פני לישון עד מאוחר הבוקר (יפה שלי ויקי :((( )לא משנה הייתי חייבת לעזוב את הפרק של אתמול ולצאת לשטוף את האוטו. ואני כותבת מהאינטרנט בתחנת דלק פה ליד... לצערי המחשב שנקנה בכספי נשרף לפני חודש ע"י קצר חשמלי בלתי נמנע אבל הנה מסתדרים.. יש לי גם בעבודה כמובן.... שבת שלום אנשים נשיקות

למעלה