פילוסוף רוחני33
Well-known member
רוב האנשים לא ניחנו בחוכמה יתרה. העולם קשה. אנשים חומרניים, שבלוניים ומשעממים. זאת המציאות. לפחות נוכל להתנחם בכך שאנשים כמוני מעניינים, רוחניים ואינדיבידואליים. לא יהפכו אותי לאדם פחות מעניין.
אם הם היו מצייתים לפתגמים של עצמם, המזה"ת היה גן עדן.לא הכרתי את הפתגם אבל הוא נכון.
בגלל שהם חכמים יש מלחמות.אם הם היו מצייתים לפתגמים של עצמם, המזה"ת היה גן עדן.
פוגשים הרבה כאלה. היום הלכתי לפגישה עם עו"סית עבור אמא שלי (שירות לבן משפחה מטפל) וטכנאי שראה אותי מחכה שאל אם אני בתור לגניקולוג. שקלתי להגיד לו שזה שאני קצת שמן, לא אומר שאני בהיריון...המצאתי פעם משפט: אתה כל כך טיפש שקשה להאמין שאתה כל כך טיפש.
ראיתי עם אמא שלי פעם קטע מפאולה וליאון (כשעוד שודרו) ושם נאמר שלבוש היא האמירה של האדם על עצמו ביחס לעולם.יש בדיחה דומה לזה. אגב, היה לי פעם במועדון מדריך ששטף את מוחי בתיאוריה משוגעת על יחסי אנוש. נתן לנו שיעורי בית לשאול בחורות ברחוב איפה קנו את הבגדים היפים שלהן כדי להוכיח שהן חשובות לנו ולהתחבר אליהן.
כמו בשיר של Genesis שבו פיטר גבריאל שר:פעם אמרו בטלוויזיה שהאדם הוא מה שהוא אוכל, אז חשבתי שלקניבל בוודאי אפשר לקרוא בקלות "בן-אדם".
זמר אדיר, רק חבל שאנטי ישראלי.כמו בשיר של Genesis שבו פיטר גבריאל שר:
"people say you are what you, you are what you wear
well I say: I am what I am"
Selling England by the Pound...
כמו בשיר של Genesis שבו פיטר גבריאל שר:פעם אמרו בטלוויזיה שהאדם הוא מה שהוא אוכל, אז חשבתי שלקניבל בוודאי אפשר לקרוא בקלות "בן-אדם".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.