לצפון מחוז תיכון

MissUnKnown

New member
לצפון מחוז תיכון

מחר (יום חמישי( הפגנה בצומת פרדיס...כולם לבוא בשעה חמש

זיייייין

כרגע הפרתי את ההבטחה שלי לא לקלל!!!!!!! לפעמים הקומונרים ממש מעצבנים.... לפני שניה בדיוק אמרו לי שכנראה אין מועצת מחוז, ובאותה נשימה אמרו לי שיש הפגנה!! לעזאזל... הקומונר שלי אמר שהוא לא אמר לנו על זה כי גם ככה רוב הבוגרת בטיול שנתי... זו החלטה של הבוגרת אם לצאת או לא!! הוא מחויב להגיד לנו את זה! אני אפילו לא בטוחה שאמא שלי תרשה לי עכשיו ללכת להפגנה! חוצמזה, בקשר להפגנה- עדן מותק... אפילו לא אמרת על מזהץ ההפגנה היא לנכים ועל מאבקם ולהחזיר את מודעות הציבור בחזרה כי זה מתפספס לנו בין האצבעות. לעבודה, להגנה ולשלום! עלו והגשימו! לי

זין יותר גדול!!

מחוז תיכון- אין מועצת מחוז. צפון מחוז תיכון- כנראה שאין הפגנה, כי כל הטטניקים בפעולה על הכנס (ורק לי אין כי כל החברים שלי בטיול שנתי יחד ם המדריך שלי...) דרום מחוז תיכון-- איפה ההפגנה שלכם? באיזה צומת ואם אתם יודעים איך אני יכולה להגיע לשמה... תענו לי מהר!!! תודה, לי

מה!??!?!?!

בלבלת אותי לגמריי!!! אין לי מושג מה לעשות... קומונריתי אמרה לי לא ללכת למועצת מחוז אלא להפגין, ואז בכלל יש ישיבת בוגרת על הפורימון, מה עושים?!?!

לי את הפרת את ההבטחה שלך!

אני ממש כועסת אני זועמת עלייך! את תראי כבר מה אני אעשה לך בכנס!!!!!!!!!!!!! וכן יש הפגנה יא אהבלה

ניגר 15

New member
הייי לי מה קורה ../images/Emo66.gif

היי אני רואה שנשברת בקשר לשבועה לא לקלל b-: אני מקווה שפעם הבאה תצליחי ליותר זמן o.j עופר

למעלה