לצרכני המסאג´ים

לצרכני המסאג´ים

כמטפל ברפואה משלימה מעולם לא נידחתי בקבלה לעבודה לאחר שהדגמתי את כישוריי על מעסיקיי הפוטנציאלים. עם זאת עקב הירידה בכמות העבודה חיפשתי מקומות נוספים לעבוד עימם וכך היגעתי למקום ברחוב יהודה המכבי בת"א שנקרא "וילה-ספא". ב"וילא ספא" נידחתי על הסף, הפקידה שהייתה ממש מקסימה הסבירה לי בנימוס שהיא באמת מצטערת ואין לה מה לעשות בעיניין אך בעלת העסק היא " פמיניסטית" והיא לא מקבלת גברים לעבודה , עוד הוסיפה כי בספא שלהם עובדות רק מטפלות והוסיפה בצער כי אין שום סיכוי שבעולם שיזמינו אותי אפילו לראיון ולא משנה כמה טוב אני. אני אומר שאם היה פה בארץ איזה בית חולים שהיה מעסיק רק רופאים גברים או רק אחים גברים מיד היינו שומעים קול זעקה מרה עד השמיים מפיהם של פמיניסטיות צדקניות , ומיעל דייניות מירב מיכאליות ונעמתיות רודפות צדק. עם כל הפמיניסטיות הצדקנית של בעלת ה "וילה-ספא"היא איננה בוחלת בממונם של הגברים והיא מוכנה בארנק ונפש חפצה להתפרנס+ מכספם של מטופלים גברים. אז ראשית, אני קורא לכל גבר שנוהג לפנק עצמו בטיפולי ספא, דע שאם אתה הולך ומפרנס מקום שמקבל רק נשים לעבודה אתה תוקע לעצמך גול עצמי ומחר זה יפגע גם בבן שלך באח שלך או באבא שלך שלא יתקבלו לעבודה ע"י מנהלת ספא "פמיניסטית-עלק". ולכן, נשים ניכבדות אני קורא גם לא ללכת ל"וילה-ספא" מאחר ובכך אתן מנציחות מקום שהוא מקור לקרע בין גברים ונשים, מקום השם לעיוות ולעג את המושג פמיניזם ומקום שללא ספק באפלייתו עובר על החוק !

למעלה