לצ`וץ

Dovsha

New member
לצ`וץ

ועכשיו שהכל נאמר נשארה רק שתיקה כואבת משהו בפנים הפך לשקוף מחפש אהבה ואחרי שהכל נאמר והבטחתי שאוהב אותך לנצח או אולי עד מחר, אוכל לוותר ולראות אותך שוב אני בוכה לך אני בוכה לעצמי על מי שאתה או על מי שאני מחפשת מגע שימלא אותי רק לא להיות לבד אני בוכה לך אני בוכה לעצמי על מי שאתה או על מי שאני מחפשת מגע שינחם אותי ועכשיו שהכל נאמר...

קרני

New member
את אמיצה וכנה!

מחזקת אותך! חיוכים וחיבוקים שלך, קרני.

PoshKale

New member
אמיצה ??

למרות שאמרתי שאני לא אכתוב יותר פה... קרני, כנה כן....[למרות שהיא שקרנית מלידה :)]...אבל מה הקשר לאמיצה ??

קרני

New member
לא תמיד קל להגיד את האמת

ואת מה שחושבים עמוק בפנים, לעיתים במיוחד לאנשים שאנחנו מכירים כל כך הרבה זמן... אז.. כן, אמיצה. זה עדיין לא נשמע לך הגיוני?

PoshKale

New member
לא הגיוני..

היא רק כתבה שיר והקדישה אותו... המילים לא ממש קשורות אלי. ותאמיני לי לא קשה לה להגיד את האמת, היא ממש לא אמיצה.

Dovsha

New member
תראו תראו

הבן אדם האחרון בעולם שיכול להגיד איזה שהוא משהו על האופי שלי פותח את פיו... אה סליחה כבר הספקתי לשכוח אני בעצם טיפשה.

Dovsha

New member
ובכל זאת....

עכשיו, אחרי מקלחת וקפה אני יותר רגועה וכותבת לך באמת מהלב ולא מהעצבים. לא יודעת למה כל הסיפור ביננו התחיל, גורל או לא גורל מה שהיה היה, מה שנעשה עכשיו כבר מאחורינו. לאן זה יוביל מפה אני לא יודעת, פשוט לא יודעת. בזמן האחרון יש יותר מדיי קטנוניות, יותר מדיי עצבים, אולי לא תסכים אבל זה איך שהמצב נראה דרך העיניים שלי. אני מצטערת מעומק ליבי על כל כאב שאי פעם גרמתי לך ביודעין או שלא ביודעין. חבל לי לחשוב שאתה מצטער שהכרת אותי אבל זה המצב. אז... פושקה שלי [או כבר לא שלי]מקווה שהחיים רק יחייכו אלייך, בהצלחה בלימודים, בעבודה, ובכל מה שרק תרצה לעשות. אירוני קצת.. כי עכשיו השיר שהקדשתי לך באמת משקף את מה שקורה. I hope life treats u kind, and i hope u have all u dreamed of, and i wish u joy and happiness, but above all this i wish u love.

קרני

New member
איחולים...

מאחלת לשניכם את הכי טוב שיש, ולא משנה אם ביחד או לחוד... שיהיה לכם יום מקסים! @ @ J U

למעלה