לקאסוס העולמי...

לקאסוס העולמי...

קודם כל שלום לך! היום חזרתי ל``אפטר`` ובין שאר הדברים בדקתי גם מה קורה בפורום. הייתי המום. פשוט מגעיל מה שקורה פה. ושוב פעם , יאמר לזכותך שאתה שומר על רמה גבוהה מאד של תרבות דיבור (כתיבה...) קבל צל``ש עצבני! לעומתך, ישנו איירון שממש לא מובן לי מאיזה חור הוא יצא! הבן אדם פשוט נוראי! מנבל את הפה, מלכלך על כל העולם ועוד נוקט בגישה צדקנית שכזו... די , אין לי מילים. רק לחזור על: אתה המלך!!!!

ל IRON MAIDEN

לא זכור לי בכל בליל השטויות וגיבוביך העלובים שהשמצת אותי. ממש נפגעתי... שכחת להשמיץ גם אותי... אני לא בקטע של הערצה. אף פעם לא הייתי. אני לא ``גרובי`` של אף אחד. רק של קאסוס. כי מגיע לו. ובקשר אלייך: אתה פשוט מטומטם! תחזור לחור ממנו זחלת, ותישאר שם! והלהקה היא באמת גרועה... (אני לא ילדון מחשבים שצופה בMTV כל היום . ממש לא.) זהו.

Iron-Maiden

New member
עגלה שלי, יש סיבה לכך

אכן לא השמצתי אותך, אך הדבר לא קרה במקרה. לכל אחד יש קו אדום והקו האדום שלי אוסר עלי לרדת על אנשים כה מסכנים, מכוערים, חסרי-חיים, עלובים וטיפשים כמוך, וזאת הסיבה שלא התייחסתי אליך יא עגלה. אני מקווה שהבנת, ואין לי כל טעם להתייחס לטענות השווא שלך, עכשיו לך לחזור לראות MTV עגלון שלי

Casus Belli

New member
משנה תורן!

שלום וברכה. אחי, תודה רבה רבה רבה! העיקר שגמרנו עם הדיון הסתמי הזה... ד``א - האי מייל שלך פועל? (סתם מתעניין... אולי אני אשלח לך מתישהו) יאללה... אני הולך להסתפר. נדבר. יום טוב אחי, Casus :cool:

טל עדתו

New member
אהמ גדול....

קסוס? חי? חחחחחחחחחחח סתם סתם...ככה אתה הולך להסתפר בלי לקרוא לאחותך הגדולה? הא? ככה עושים? לא יפה!!! סתם סתם עכשיו לקטע הרציני - יש למישהו פה אולי מושג אחרי כמה זמן (לוחמות) מקבלות מקוצרר? האם אחרי טירונות? או בסוף מסלול? טל שחולה על קסוס :cool: נ.ב - אני היום שלחתי את התמונות מהמסדר כנפיים לפיתוח, מחר הם יצאו מהפיתוח ובימים הקרובים מאוד (!!!) אני אפרסם תמונות נבחרות כאן...

Casus Belli

New member
טלללללללללל

לא היה תור... הספרית סיימה דווקא מהר . כבר חושבת על מקוצרר???? טוב... נו... זה נורמלי! מחכה בקוצר רוח לתמונות, Casus שחולה על טל! :cool: B-) ;-) וגם קצת חולה.... עדיין מצודד (=מצונן).

לטל(עדתו) שחולה על קסוס...(כמוני..)

שלום! אני מספיק זמן בצבא כדי לענות ככה: איך, נשמה שלי, הגעת למחשבה בכלל שלוחמות מקבלות ``מקוצרר``?!?! ראית לוחמים שמסתובבים עם כזה?! כמה?! לי עצמי יש מקוצר, ואפילו למפקד החטיבה שלי אין מקוצרר! אולי זה קטע של יחידות מיוחדות...אני לא יודע. אני מכיר לוחמות, אבל מקסימום יש להן מקוצר או גלילון ובהחלט לא מקוצרר. מקווה שלא הפתעתי אותך. דרך אגב, אם מסדר הכנפיים הוא שלך...אז את טייסת? אם כן, תשכחי מה שכתבתי למעלה...וקבלי מזל טוב מכל הלב ו ה מ ו ן ה מ ו ן ב ה צ ל ח ה ! ! !

טל עדתו

New member
התכוונתי מקוצר - טעות שלי

ו...ממש לא טייסת , אני רק עוד 4 חודשים מתגייסת התמונות הם מהסדר כנפיים שהיה לפני שבועיים (שבו סימה הטייסת קרב ה1). טל. ד``א - אני בטוחה שהן מקבלות מקוצר כי שאלתי אותן, השאלה אם בתום הטירונות או המסלול.?

הבנתי... אז ככה:

טל יקירתי, אם ככה אז לפי דעתי הן יקבלו אתו גם בהכשרה במסלול כדי ללמוד אותו ואיך להסתדר איתו ככה זה בדרך כלל. נשק הוא מרכיב חשוב בהכשרה...

CASUS!!! >>>

ראית?! קראת?! הוא עלה לי כל העצבים! טיפוס נאלח שכמותו. אין לי מילים. ביי

למעלה