לקבלת המנהל-הפורום ימתח להקשב: 2,3

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
לקבלת המנהל-הפורום ימתח להקשב: 2,3

ה-ק-ש-ב-!-!-!
אהלן אנשים ואנשות! חזרתי לחופשה קצרה.. שחררו אותנו הבייתה היום ואני חוזר רק ביום רביעי ככה שיש לי 4 וחצי ימים בבית! מוי כיף! אממ אני אספר קצת מה שהיה ב-3 וחצי ימים אחרונים: אז ביום שלישי הגעתי לבקום בתל השומר, עברתי את כל השרשרת חיול שארכה עשרים אלף שנה (בעיקר כי חיכיתי שעה שלמה לספר הצבאי ואחר כך עוד שעתיים לקצין מיון..). היום התחיל לי דווקא די טוב ואפילו מפתיע. איך שהגעתי לבקום, לקחנו את התיקים והעמידו אותנו בשלשות וחיכינו למפקד. בזמן שאני מחכה מגיע אליי אחד החיילים ואומר לי: "תגיד, אתה הופעת עם הדורבנים פעם?" אחרי שאמרתי לו שכן הוא לחץ לי ת'יד. אחלה פתיחת יום בצבא חח בלילה ישנו בבקום כי סיימנו את כל השרשרת חיול מאוחר. ישנתי זוועה, היה קור אימים וישנו באוהלים והאוהל שלי לא נסגר כי הוא היה כולו מלא במים. התעוררתי כל איזה חצי שעה בגלל הקור הזה. התעוררנו ב-4 לפנות בוקר ועשינו כל מיני דברים ואז סידרו את כולם במגרש גדול וחיכינו עד שיגידו לנו לאן אנחנו הולכים.. בינתיים עשינו קצת שטויות (למשל צעקנו: "לקבלת המפקד הימתח להקשב, 2,3: "הקשב"!, 2,3 "הקשב!", איזה מחלקה אתם? "שכונה!!!" והמפקד מה זה התאפק לא להיקרע שם מצחוק חחחח... אחרי זה קראו לנו והעלו אותנו לאוטובוסים והתברר שאני במשטרה צבאית כשהגעתי לבסיס טירונות ישר התחילו לצעוק ולסדר אותנו וכל זה - בקיצור כל ההצגות האלה של המשמעת.. חח התחלנו תהליך קליטה ועברנו כל מיני שיחות וכו' שלקחו לנו בעצם כמה ימים לסיים.. (יעילות בצבא זה לא משהו שהם מכירים) הרגשתי ממש רע בגלל החיסונים שעשו לנו יום לפני (יש לי רגישות לדקירות וזריקות וכל פעם אחרי חיסון יש לי חום ואני מרגיש סחרחורות וכו'..), המפקדים לא ממש נתנו לי לראות רופא ואיכשהו שרדתי את זה אבל עשו לנו עוד חיסון אחד! למחרת באמצע היום שוב פעם הרגשתי רע אבל עוד יותר גרוע - כל הידיים נרדמו לי לגמרי והיה לי כאב ראש וסחורחורת ורעדתי כולי ולקח כמה דקות טובות עד שהמפקדים בכלל התייחסו אליי ונתנו לי לשתות ובדיוק נכנסתי לרופא אחרי זה אז הוא נתן לי שעתיים מנוחה במיטה שלי באוהל.. אז נחתי באוהל אבל זה הפך לאיזה 3 שעות כי המפקדת פשוט לא באה לקחת אותי חחח.. עשינו עוד כל מיני דברים והיום שחררו אותנו עד יום רביעי!!! כיף כיף כיף

ADVAM4

New member
../images/Emo7.gifזריקות!!!למה?! למה?!!!

אני שמחה שנהנת לפחות בהתחלה.. עד שלא הרגשת טוב.. אבל עכשיו אתה מרגיש יותר טוב אז יופי:) חע חע חע... [=' מה משטרה צבאית?! איפה?! איפה?! דבר במקומות
תשמור על עצמךךךךך[='

בסוף תגמור במחנה נתן

חחחחח....ואז תהיה כל יום בבית. כייף לשמוע שאתה מוצא את המשעשע בצבא- כי זה לא יותר מזה ואני אומרת את זה ממרומי נסיוני... תהנה בבית, תיקח עוגות שוות ותכבד ת'חברה ששששששששששבת שלום לכולם אדווה- את ללא ספק חמודה רצינית יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo9.gifמי חמודה?...

מה זה זה?. כולכם עושים/עשיתם צבא?!!! [=' תקבלו אותי למרות שאני לא אעשה?!! :) שבת שלמלום!

היי ארתור והיי כולם

אתם מכירי אותי בכינוי "זו מהרדיו" הגיע הזמן להיגמל מהכינויים. מה קורה חברים? איך הולך, מאוד התגעגתי אליכם, ובמיוחד למלכה שלנו בטי. השבוע שמעתי את הספיישל שהקלטתי עם בטי לפני שנתיים. זה היה הספיישל הראשון שהקלטתי בחיי. הייתי מאוד לחוצה ומאוד התרגשתי. לא רוצה להשתחצן אבל היה לי כיף לשמוע את התכנית הזו ולדעת שלמדתי המון על רדיו בשנתיים האחרונות. מאחלת לכולכם חג שמייח, ונתראה בקרוב (אני מקווה) בהופעה של בטי. חגית.

את חמודה!

ולהפך- אקבל אותך שבעתיים שלא עשית צבא... ואנא- כיתת היורים יכולה לנצור נשקה, זה ביני לבין אדוה. אכן עשיתי צבא וגם יצאו לי משם כמה דברים טובים אבל אם הייתי עכשיו בת 18 זה ללא ספק לא היה קורה. טוב, נראה לי שאני מסתבכת כאן... שששששבת שלום יעל

ADVAM4

New member
../images/Emo11.gifאני איתך!!!!!!

למי שיש בעייה איתנו.. שיגיד משהו..! נו! נו! נו!! ררררר :)

RTur

New member
הטירונות בבה"ד 13, ליד נתניה..

אבל זה לא אומר שאני אשאר שם (אני מאוד מקווה שלא חח), אחרי זה כבר יחליטו לאיזה תפקיד אני בדיוק אשתבץ במשטרה הצבאית.. מקווה שיהיה יומיות כי אני לא מתכוון לוותר על שיעורי פיתוח קול 3 שנים עכשיו..

גילתש

New member
צעירווווווווווווות

משטרה צבאית הא...? אם יציבו אותך כמ"ב, אל תהיה כמו שאר המפגרים, שאשכרה רצו לתת לי תלונה כי לא צבעתי את הפס הצהוב של הד"ר מרטינס... שיהיה בהצלחה! אם יש לך בעיות ת"שיות למיניהן, אני אשמח לעזור.

למעלה