לקבל שירות בתנאי מזג אוויר קשים

לקבל שירות בתנאי מזג אוויר קשים

בוקר (ר)טוב לכולם!

כולם הגיעו בשלום לעבודה? המטריה שלכם נשארה שלמה? אף רכב לא השפריץ עליכם בדרך? הגעתם במצב צבירה תקין?

בימים כאלו אני חושבת יותר על אלו שעובדים "בחוץ". בכמה פורומים שכנים התקיימו דיונים על הזמנת משלוחים בימים כאלו, ורוב התגובות העידו על כך שאנשים נמנעים מלהזמין משלוחים במזג אוויר שכזה וגם במזג אוויר קל יותר, כי לא מרגישים נוח עם המחשבה שמישהו יסע על קטנוע במצב כזה. מנגד, עסקים שמציעים משלוחים מפרסמים את עצמם אקסטרה בתקופות כאלו, תחת הכותרת "למה לכם לצאת מהבית בגשם ובקור" וכותרות בסגנון. לפני שנה בתקופת הסערה הגדולה זכור לי שרשתות השיווק קיימו מבצעים מיוחדים והציעו משלוחים בעלות מופחתת על מנת להקל על הלקוחות, והיו גם בתי אוכל שיצאו במבצעי חורף.

מה עמדתכם בנושא? כנותני שירות וכלקוחות. האם מזג האוויר ישפיע גם על גובה הטיפ במקרים כאלו?

nofi1456

New member
הקור והגשם הרגו אותי

בקושי הגעתי לעבודה! הרוב בכלל לא הגיעו בזמן, והייתה עובדת שלא הגיעה בכלל כי נחסמו לה דרכי היציאה מהכפר

בכל מקרה..כל היום ישבנו רגל על רגל כי ביקושי היו לקוחות! אולי 20 (ב6 שעות)...ומדובר בסניף בנק עצום בשכונה מרכזית. אנשים פשוט לא יצאו מהבית חח

בקשר למה ששאלת - אני באמת מעדיפה שלא להזמין שליח בימים כאלה. ואם כן... כמובן לתגמל בטיפ גדול מהרגיל.
מהצד של מלצרית לשעבר - עבדתי עם שליחים וממש לא הייתי ממליצה ללקוחות להזמין משלוחים בימים כאלה. למה? כי המשלוח יכול להתעכב (אופנועים לא יסעו בגשם כבד או ברד), ובזמן הזה האוכל יכול להתקרר וזה סתם חבל. מראש היינו מתחייבים על זמן הרבה יותר גדול ממה שמקובל (שעה וחצי-שעתיים, במקום עד שעה).

קיצור מקוה שהמזג אוויר הזה ייגמר כמה שיותר מהר כי אני שונאת חורף ועוד יותר שונאת לבוא לעבודה ולא לעשות כלום כל היום

CrazyDude52

New member
בתור שליח שעובד עם מסעדות

אני יכול להעיד שאחת ל 5-6 משלוחים, על אף הגשם ומזג האוויר הסוער, לא משאירים טיפ, זורקים איזו תודה יבשה וסוגרים את הדלת.
אבל בדרך כלל אלה לקוחות שככה או ככה לא היו משאירים..

למעלה