לקהילת הגולשים (סקי סנובורד ושורטי)

• פותח הנושא xsnow
  • פורסם בתאריך

xsnow

New member
לקהילת הגולשים (סקי סנובורד ושורטי)

ישנו אתר המתאים בדיוק לאנשים כמותכם... "מגאזין השלג הישראלי" - אתר האינטרנט הגדול ביותר בארץ העוסק בספורט החורף (גלישה). באתר תמצאו (בין היתר): כתבות, טיפים ממומחים, פורום המארח מומחים (אלופי הארץ בסקי וסנובורד, מדריכי סקי), מצלמות חיות מכל אתרי הסקי בעולם (או לפחות מרובם), לוח קנייה ומכירה של ציוד משומש, גלריית תמונות הגולשים באתר מחופשותייהם באתרי סקי בעולם (כולל אפשרות לדירוג התמונות, עידכון לגבי מצב השלג באתר החרמון ומזג האויר, מועדון חברים, רשימת תפוצה, ועוד ועוד ועוד... והאתר עדיין צעיר. בקרוב גם ישנה האתר מראה למגניב יותר... עכשיו קצת על עצמי: שמי יהונתן, בן 18, גולש כבר 15 שנים. רק סקי.. וסקי ולא משהו אחר. ניסיתי סנובורד, נחמד... אבל פחות מסקי. הייתי בלמעלה מ-20 אתרים שונים באירופה, בינייהם: צרוויניה, בורמיו, סנטה-קטרינה (איטליה). צ´רמט (שוויץ), סנט-ג´ון אימפונגו, הינטרטוקס וקפרון (אוסטריה), ווטרויל-וואלי (ארה"ב).. ועוד כמה אתרים נחמדים שאין לי מושג את שמותייהם בסלובניה וביגוסלביה... בנוסף, התחרתי עבור נבחרת ישראל בסקי, הישגים לא רעים בכלל... אבל זה כבר בעברי (לפני 3שנים הפסקתי עם העסק הזה). עשיתי גם קורס מדריכי סקי, ויש לי תעודת מדריך... וזהו.

Ultra-Skater

New member
בקשר לקורס

מה זה נותן לך ? אתה יכול להיות מדריך... ? אני רוצה לעשות קורס מדריכי סנובורד !! כמה עולה ?איפה עושים? מה צריך? ומה זה נותן לי ?!!? (אני יכול להיות מדריך סנובורד באיזה אתר או משהו-כי די הייתי רוצה להתעסק עם זה בהמשך חיי)

xsnow

New member
הנה הלינק לאתר

ישנו אתר המתאים בדיוק לאנשים כמותכם... "מגאזין השלג הישראלי" - אתר האינטרנט הגדול ביותר בארץ העוסק בספורט החורף (גלישה). באתר תמצאו (בין היתר): כתבות, טיפים ממומחים, פורום המארח מומחים (אלופי הארץ בסקי וסנובורד, מדריכי סקי), מצלמות חיות מכל אתרי הסקי בעולם (או לפחות מרובם), לוח קנייה ומכירה של ציוד משומש, גלריית תמונות הגולשים באתר מחופשותייהם באתרי סקי בעולם (כולל אפשרות לדירוג התמונות, עידכון לגבי מצב השלג באתר החרמון ומזג האויר, מועדון חברים, רשימת תפוצה, ועוד ועוד ועוד... והאתר עדיין צעיר. בקרוב גם ישנה האתר מראה למגניב יותר... הכתובת היא: http://www.x-snow.co.il

Ultra-Skater

New member
אתר טוב ויפה רק שיש לי 2 עצות

1. תעשו מה שעשו www.skate.co.il הם העבירו את הפורום שלהם (שהיה כמו זה באתר x-snow ישן ואיטי שצריך להכנס לכל הודאה בנפרד וזה לוקח זמן-לאלה בלי האינטרנט המהיר) לפה- זאת אומרת שבאתר של skate.co.il יש להם לינק לפורום של תפוז ואותו אדם שמנהל את האתר מנהל גם כן את הפורום. 2. תסדרו קצת את האתר המידע והחומר שיש באתר מעולה אבל כשנכנסתי לראשונה היה לי בלאגן מול העניים מיליון דברים ללחוץ עליהם בלי שיהיה לי מושג איפה להתחיל ואיך לא להתבלבל.

למעלה