לקהל הפורום שלום רב

קטריס

New member
לקהל הפורום שלום רב

אני מנסה למצוא טין ירוק, וסבון לבן טהור, ללא שום תוספות. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

LaSaponaria

New member
בעבר, סבון קסטיליה היה...

סבון עשוי רק משמן זית, כמו סבון מרסיי (Marseille). כיום, סבון מוגדר כסבון קסטיליה אם יש בו לפחות 50% שמן זית. סבון כזה הוא אינו לבן אלא יותר בצבע שנהב, או צהבהב. אם הוא לבן לגמרי, רוב הסיכויים שהשתמשו בחומר הלבנה. אישית אני לא יודעת היכן ניתן למצוא, אבל אולי אפשר לחפש ברשת ל'אוקסיטן.

einav2h

New member
התיאור שלך../images/Emo119.gif

תואם את זה של הסבונים של איה נטורל, לא? אם כן, אז אפשר להכנס לאתר שלהם ולבדוק איפה יש נקודות מכירה.

LaSaponaria

New member
הסיבה היחידה שהזכרתי את לאוקסיטן...

היא שהרשת מצרפת, כמו גם סבון מרסיי (למרות שאחד מהצפון והשני מהדרום). סבון מרסיי במקור הוא ללא צבע וללא ריח (למרות שהיום כבר ישנם צבעונים וריחניים). אני לא יודעת אם לאיה נטורל יש ללא צבע וללא ריח (כפי שחיפש השואל). אם כן אז בודאי שאפשר. גם סבתא ג'מילה מתגאה באחוז הגבוה של שמן זית בסבונים שלה. גם כאן אני לא יודעת אם יש לה ללא ריח וללא צבע.

einav2h

New member
אין צבע../images/Emo119.gif

בסבונים של איה נטורל אין צבע. בכלל הם מתהדרים בכך שהסבונים שלהם לא מכילים רכיבים לא טבעיים, וגם לא רכיבים מן הנפט או מן החי. אלה סבונים מבוססי שמן זית, בצבע צהבהב כמו שתיארת. כשיש ריח הוא נובע משמנים אתריים שמוכנסים לסבון. אולי אפשר לקנות אצלם גם סבון שמין זית ללא תוספות.כדאי לשאול.

למעלה