לקובי פעם נוספת

לקובי פעם נוספת

אני בכונה לא עונה בשרשור, כדי שפרופ' מצקין אולי יענה. יחד עם זה אני שוב אומר שלא נתת מספיק נתונים כדי לקבל תשובה ממצה. צריך לפחות לדעת את תוצאות מיפוי העצמות וגם הגיל של האבא ותוצאות הבדיקות האחרות שהן משמעותיות מאד להערכת המחלה. זאת ועוד, למה אתה לא מנסה להפגש עם הרופא המטפל - אולי שלא בנוכחות האבא, ושואל אותו את השאלות הללו.

kobe01919

New member
החזרת תגובה דני

שלום דני :) תודה שחזרת אלייי האמתי שאני לא ידעתי למי לפנות הרופא לא נותנת את כל האימורמציה לאבא שלי וגם האורולוג הם רק מסבירים את הצעד הבא שצריך לעשות הם לא בדיוק מסבירים לו את מצבו ככה שזה די מבלבל תראה לפי מה שהבנתי הגידול שלח גרורות הוא עשה בדיקות דם הכל יצא תקין הכליות הריאות רמת הPSA אינני יודע הוא מקבל קאסודקס 50 מ"ג ושבוע הבא הוא יצטרך לקבל זריקה תאמר לי בבקשה דני עד כמה שאתה מכיר את המחלה הזאת אפשר לחיות בה הרבה שנים? זה לא מסכן חיים?? אני מאד דואג לאבי והרופאים לא ממש נותנים אינפורמציה ככה שזה די מתסכל אני מאוד מודה לך...:) תודה !

סרטן הערמונית + גרורות

כיום אפשר לחיות עם סרטן זמן ממושך, גם אם זה סרטן שאין לו ממש מרפה. הבעיה העיקרית היא למעשה איכות החיים. אני כמובן לא רופא ומדבר רק מראיה של ידידים שלי שנתקפו במחלה ומדברים אתי מפני שאני יודע קצת. אני מצדד - ברגע שאינך מקבל תשובות מספקות מהרופא שמטפל, לבקש דיעה נוספת. אתה מוכרח - לדעתי - לבקש את כל דפי התוצאות של הבדיקות. לפציאנט יש זכות מלאה כמובן אם הוא רוצה בכך לשמוע את כל האמת ואת כל פירוט מחלתו. יש הרבה חולים שאינם ר ו צ י ם לדעת ואז אין לך אלא לסמוך על הרופא שנפלת לידיו. אינך מציין את הגיל של אביך. יש לזה חשיבות לגבי בחירת מסלול הטיפול. אינך מציין באיזה אזור אתה גר, אבל אם אשדוד אינה רחוקה לכם, הייתי ממליץ לפנות לד"ר אריאלי. פרטים תוכל למצא בקישור שכבר נתתי לך http://www.d-schiffer.de/prostate כמובן שפרופסור מצקין שאמור להנחות פורום זה, אבל מציץ לכאן רק פעם פעמיים לחודש, הוא אולי המומחה הכי גדול בארץ לסרטן הערמונית גרורתי. כמה שאני יודע הוא בבית חולים איכילוב ואולי גם ב"אסותא". חפוש בגוגל של קסודקס הביא אותי לאתר http://www.malecare.com/new_page_48.htm#13 שם יש שפע של מידע אמין על המחלה, אבל אני ממליץ להסתכל ב: http://www.1outof11.co.il יש גם שם מאמרים על המחלה.

kobe01919

New member
@תגובה לדני וחנה...

תודה רבה לכם אני מודה לכם על התגובות :) זה מאד עוזר לי... אבא שלי הוא כבן 60 בבדיקות דם יצא שהכל תקין רק יצא שהדם שלו היה טיפה קרוש מכוון שבתקופה שהוא היה עובד הוא היה עובד הרבה עם צבע ככה שהחומר נכנס לו קצת לדם אבל זה דבר שעובר בכללי הוא בנאדם מאד בריא ! מה שמדאיג אותי זה שהמחלה שלחה גרורות כי לפי מה שהבנתי זה לא טוב עם קורה דבר כזה...אני מקווה לשמוע ממכם תודה מראש.. :)

אני דני מ"חנה ודני"

מציתי למעשה מה שאני יכול לעזור לך בתור אחד שאינו איש מקצוע. אנא הכנס לפורום ב http://www.1outof11.co.il בנוסף כמו שכבר כתבתי לך - אם אתם יכולים להגיע לגבעתיים יש קבוצת תמיכה לחולי סרטן הערמונית הנקראת עמותה 1 מ 11 פגישת העמותה: ביום ד האחרון בחודש 17.00 גבעתיים , 7 רח' רביבים טלפון לבירורים 1800-250-270 . אפשר להשאיר הודעה בתא קולי של טלפון זה כל יום בין השעות 14.00-18.00 בציון מספר הטלפון של הפונה ובלי נדר אשתדל להחזיר טלפון. כדאי לציין על מה הנושא , כדי שאבחר את הקדימות של התשובה. כדאי לכם להגיע אם אתם יכולים, כדי להפגש באנשים שעברו אותו דבר וגם רופאים ובעלי מקצוע אחרים בנושא.

שלום לקובי ודני

אנחנו שמחים שמצאתם שפה משותפת (ומצטערים שבנסיבות אלו), אך נודה לכם באם תעבירו את ההתכתבות ביניכם למסרים האישיים, בכדי שהעמודי הפורום יהיו פנויים לשאלות הגולשים לדוקטור, וכן בכדי לשמור על צנעת הפרט שלכם. בברכת רפואה שלמה, הנהלת קהילות המרכז הרפואי

הבעיה שהדוקטור אינו עונה אלא

לעתים מאד רחוקות. אם הוא היה עונה, נניח פעם בשבוע, לא הייתי בכלל חולם לענות בפורום כזה.

מצוקתך מובנת,

אך אתה בטח יודע ומבין כי הדוקטור עושה עבודה זו בהתנדבות, בזמנו החופשי. אנחנו, מצדנו, עושים מאמצים בכדי שבפורום יינתן מענה בצורה שתשביע את רצון הגולשים, ונמשיך לעשות זאת, אך לעיתים - לצערנו - אין הדבר מסתייע. במידה שיש לך שאלה או בעיה שאינה סובלת דיחוי, תמיד מומלץ להתייעץ עם רופא פנים אל מול פנים, שכן - הפורום אינו נועד לענות לשאלות דחופות. אנו מבטיחים כי עם עוד קצת סבלנות, הדוקטור יגיע לענות גם לשאלותיך. בברכת רפואה שלמה, הנהלת קהילות המרכז הרפואי

בן מודאג

שלום זה לא שאינני קןרא פעם בשבוע את ההתכתבות , אבל אתה ןחבריך צריכים להבין שאין מדובר במדור לייעוץ באינטרנט. אין דבר כזה. ראשית כי חולה צריך לבדוק וכמובן להעריך כדי להציע דרכי טיפול, ושנית כי מדובר באחריות שלא ניתן לקבל או לקחת תוך כדי יעוץ לא מבוסס. העצה שחברי הפורום נתנו לך היא בעיני הנכונה ביותר. אתה זכאי ורשאי לקבל הסבר על מצבו של אביך לכשתגיע לרופא המטפל. עם או בלי אביך. רק אחר כך יש הגיון לפנות לקבל דעה שניה. הרופא שלך גם יצייד אותך במכתב או מסמכים שיסבירו את מצבו של אביך ותוצאות הבדיקות, שיאפשרו בכלל מתן חוות דעת נוספת. למען האמת אחרי תכתובת די ארוכה באינטרנט עדיין אי אפשר לדעת מהו מצבו של אביך. אני מנסה פשוט להתאים את ציפיותך לאפשרי ולנכון לעשות בפורום כזה. אל תצפה לתשובות מבוססות על סמך אבחנה ובדיקה בפורום.

למעלה