לקוחה עם תינוק מעניין

לקוחה עם תינוק מעניין

שלום לכולם.לצערי הרב נעדרתי מפורום זה תקופה ארוכה. כפי שסיפרתי לכם בעבר אני קצב לשעבר אך תאוות הבשרים עדיין מקננת בי בעוז. רציתי לספא לכם סיפור מעניין שקרה לי בזמן שהייתי עובד כקצב. הייתה לי לקוחה שהייתה באה די הרבה וקונה בשר סינטה טרי ומבקשת שאני אטחן אותו. כמובן שטחנתי לה בשמחה אבל תמיד הייתי מצטער בליבי שאני לוקח בשר איכותי כל כל וטוחן אותו.ממש בזבוז. בכל מקרה פעם אחת שאלתי אותה למה היא קונה בשר כל כך יקר לטחינה? למה היא לא מסתפקת בחלקים זולים יותר? היא אמרה לי משהו ממש ממש מענייו.יש לה בן בן שנתיים וכאשר היא מכינה לו בשר טחון אם זה לא סינטה הוא לא אוכל. אם זה לא סינטה שעולה 120 ש"ח לקילו הפעוט הזה פשוט לא נוגע בבשר.הפעוט הזה יודע להבחין בבשר טחון בין בשר סינטה לבשר אחר.ממש פלא. קשה להאמין אבל זה סיפור אמיתי.

Master Stav

New member
האמת היא שאני מזדהה .....

עם הסיפור .... תום הגור הקטן שלי .....כל שכן סער וטאי מבדילים בקלות בין השניצלים של אבא לשניצלים של אמא שלא נדבר על הקנויים

orli997

New member
חחח כמה נכון

אתמול במקרה לא הספקתי להכין אוכל וחיממתי שניצלים של מאמאעוף, הבנות אמרו שיש לו טעם של סנדוויץ, ולא להאמין שיש מלא משפחות שבשבילם זה מזון איכות.....

orli997

New member
אני קונה סינטה ב45 ש"ח לק"ג

טרי מיד אחרי השחיטה, אבל זה נכון, ביתי הקטנה גם מעדיפה נתח זה על פני אחרים למרות שכל בשר אדום היא תאכל. חוש הטעם שלהם עדיין חד עד שמקלקלים להם אותו עם מזון "בריאות".

פוקסי99

New member
גם אני טוחן גוש סינטה

הסינטה הוא דל קולסטרול יחסית ולכן אני משתמש בו גם לטחינה מאחר והלב הניף לי כבר כרטיס אדום. ולמזלי אלוהים לא רצה לקבל אותי(לא לוקח אנשים רעים למזלי) . אני שומר ונזהר הייטב שבת שלום פוקסי

bigjack

New member
גם לכשרה זה מחיר מופקע

בחצי חינם יש יופי של בשרים ובמחיר שלא מתקרב לזה. 120 שח' לקילו סינטה זה נשמע המון.

אז יש לי סיפור נחמד !!

אדם מוכר בחוג "האנשים הטובים" קונה באופן קבוע פילה בקר לידידו הטוב ביותר..(של האדם) צ'י

Master Stav

New member
הרמתי טלפון לעוף הגוש

קצביה כשרה בתל מונד המחיר הוא 75-80 ש"ח לקילוגרם .....ויטחנו לך במקום אם תרצה

למעלה