לקוחות סלקום שימו לב

• פותח הנושא nivw
  • פורסם בתאריך

nivw

New member
לקוחות סלקום שימו לב

כידוע סלקום עומדת להשיק רשת GSM בקרוב. בנסיון להעלות את רמת השרות מאפשרת סלקום לאחרונה לפנות עליה כדואל, אך * שימו לב* את התשובה אתם עשויים לקבל בעל-פה, מה שכמובן עלול להתברר כתשובה שגויה, ואז "לכו חפשו..." להן הדברים לפניכם: ->הודעה מקורית: טרם קיבלתי את תשובתכם בנוגע לפניה 48950 מזה שבועיים. אזכיר כי פנייתי היא רק לקבל בכתב מידע שכבר מסרתם לי בשיחת טלפון. אשמח אם תוכלו לזרז את הטיפול בפניתי. ->תשובה: הרשה לנו להודות על שפנית אלינו באמצעות הדואר האלקטרוני. בכדי לתת מענה מלא ומהימן לנושא שלשמו פנית, תדרים ברשת GSM העתידית בסלקום, נבדקים פני הדברים בצורה מעמיקה בחברתנו. בדיקה זו עשויה לארוך זמן העולה על הזמן הנהוג בחברתנו למתן מענה לפניות כתובות כשלך. עם סיום בחינתנו את הנושא תועבר אליך תשובתנו בעניין. בכבוד רב, סלקום ישראל בע"מ --> תגובתי: מוזר מאוד! תשובה בעל פה קיבלתי מנציגכם תוך פחות מ24 שעות. אך כאשר אני מבקש לקבל את התשובה בכתב, דרוש לכם פרק זמן העולה על הזמן הנהוג. האם עלי להבין מכך שתשובת נציגכם לא היתה אמינה? ואתם לא תפעילו רשת GSM בתדר 1900? האם זוהי מדיניותכם להטעות את לקוחותכם? אציין שלפי המידע שמסרתם לי, הזמנתי כבר מכשיר סלולרי שיתאים לתדר 1900. כשההנחה היתה לחבר את המכשיר לרשת החדשה לאחר ההשקה. אינני מקבל את תשובתכם ואני דורש לדעת האם המידע שמסר לי נציגכם בפניה הקודמת היה נכון או שיקרי! שימו לב, ניב

m e i r

New member
על מה אתה מדבר?

זה שסלקום מטעה ומטעה כעניין שבשגרה, זה נכון אבל מה הקשר? סלקום תשיק (כרגע זה מתעכב מאוד, לדעתי) שירות בתדר 1800 GSM, וגם פרטנר תעשה זאת, בנוסף לתדר 900 GSM שלה. תדר 1900 GSM מתקיים בארה"ב ודרום אמריקה- סלקום לא תעבוד בתדר זה. אם יש לך מכשיר GSM אני ממליץ לך להתחבר לorange.

nivw

New member
נכון רק חבל שנודע לי באיחור

וכאשר סלקום עצמם ענו לי שהם יפעילו תדר של 1900, כפי שמופיע בפנייתי. אתם יודעים מי מארבעת חברות הסלולר תשרוד? זו שתחדע לתת שירות! והשרות של סלקום היום יותר דומה לשרות פלאפון פעם. סלקם החברה היחידה הריווחית? לא עוד הרבה זמן. תתעוררו, אני עברתי לאורנג´. ניב

peretzy

New member
אתה יודע כמה פעמים אני שאלתי אותם?

עם הייתי סופר את הפעמים ששאלתי אותם מתי הם עוברים ועם הייתי סופר את הפעמיים שקיבלתי תשובות לא זהות, אני הייתי מגיע ל200 פעם.. כל פעם ששאלתי את הנציגים שלהם , כל נציג הביא לי תשובה אחרת אם זה לא יודעים או חודש הבא או עוד שבועיים או לא ידוע מתי עזוב אי אפשר לדבר איתם תוותר ותחכה כמו כולם

m e i r

New member
למה לחכות לסלקום?

למה אתה צריך לחכות להם שיעברו לgsm בזמן שרשת orange כבר נמצאים בשיטה זו ורשת ה-GPRS שלה כבר פרושה? תן לי 3 תכונות בהן סלקום עדיפה.

nivw

New member
יש לי

באורנג´ טוענים ששוק הפאלם עינו רחווחי עבורם לכן: 1. אורנג´ אינם מציעים חיבור לנתונים בתעריף קבוע, כדוגמת הcdpd של סלקום. אשר בסלקום תמורת רק 39 שקל לחודש, ויש לך מודם מהם וגם חיבור קבוע לאינטרנט ב19,2K 2. הwap העיברי של אורנג´ אינו ניתן לקריאה בפאלם. הם יודעים, אך לא פותרים. 3. המכשירים של אורנג´ מקירינים מאוד חזק! יותר מסלקום. שאלת? עניתי. ניב

m e i r

New member
זו התשובה שלך?

כל התשובה שלך מתבססת על palm? אתה ביצעת מדידות קרינה באיזו רשת ההקרנה חזקה יותר? מאיפה המידע המפוקפק שלך? אני יכול לתת לך כמה יתרונות של orange: 1. אמת בפרסום, מידע אמין בלי כוכביות ואותיות קטנות. 2. אפשרות לתכנית ללא התחייבות. 3. פרסומות חיוביות: לפרסם את עצמך במקום לקטול את המתחרה. 4. קידמת הטכנולוגיה- שירותים מבוססי מקום כמו iniru ו-taxi. 5. כבוד ללקוח, בשונה ממה שקורה בסלקום. יש עוד, אם תרצה.

nivw

New member
או קי בו נפתח את זה ../images/Emo13.gif

ההשוואה נעשית ברוח טובה מצידי, ואיניני עובד או קשור לאיזו שהיא רשת סלולרית. ועכשיו לתוכן תגובתך: קרינה: עשה ניסוי פשוט, שים את הטלפון הסלולרי בכיס המכנס, ורדיו קטן בדש החולצה. האזן באוזניות להנאתך ערוץ שבע למשך בחצי שעה. כמה הפרעות סלולריות שמעת? כמה חזק נשמו ההפרעות? מניסוי פשוט זה, וגם מהשפעת המכשירים של סלקום או אורנג´ על מסך המחשב שלי ממרחק מטר, אני מבסס את טענתי. כפי שציינתי בהודעתי הראשונה, עברתי לאורנג´ עקב שרות הלקוחות/יחס ללקוחות של סלקום, לגבי תדמית אני משאיר את זה לפוליטיקאים. אותי מענינות תוצאות. לגבי השרותים מבוססי המיקום, האמת שפלאפון לוקחת את הקופה בנושא זה לא? אסכם, אני משתמש פאלם (מערכת ההפעלה על ויזורפון) ולפיכך אותי מעינים גם שרותי הנתונים הסלולרים. כיום כלקוח אורנג´ נשאר לי טעם מר בפה כשאני מקבל חשבון וראוה את החיובים עבור זמן שיחה מלא, כשלמעשה רק התחברתי לאינטרנט. וזאת מאחר וגישת הwap אינה מפותחת מספיק (נסה להגיע לפורום זה מwap) תורכם, ניב

הניסוי הפשוט שלך

פשוט מידי! זה שהמכשיר מפריע לאוזניות או לכל דבר אחר זה בגלל התדר שהוא עובד בו. לא בגלל שהמכשיר פולט יותר קרינה או פחות קרינה.

d@r121

New member
אוי נו באמת...

באמת שהיסוי הוא שגוי מלכתחילה תאר לעצמך את המדענים בודקים ככה את רמות הקרינה א לפי המימצאים לרוב אוכלוסיית ישראל יש כבר סרטן במוח רק בגלל שהפלאפון גורם למסך לרעוד אי אפשר לדעת את רמות הפליטה של הקרינה רק אחרי שיתבצעו ניסויים שיוכחו מדעית ולא ע"פ בדיקה של האם המסך רועד במשך 3 שניות או יותר חכו לניסויים ורק אז תגיבו ד
ר

Big N

New member
כבר פעם חמישים אלף

שהויכוח הזה עולה כאן. וכן אורנג´ משדרים חזק יותר. ולא התיחסו כאן לצרכים של NIVW דבר שגוי מהסיבה שלכל אחד יש את הצרכים שלו ובמקרה זה אכן סלקום מספקים לNIVW את הסחורה . MEIR זרקת משהוא על GPRS באורנג´? למה זה משווק? עובד? זמין ללקוח הרגיל? לא!!! אז זה יוצא מהמשואה!!!

למעלה