לקוח טוען שהחבילה הגיעה ריקה יש לי מה לעשות במקרה כזה ? משלוח לרוסיה, מוצר מעל 300 דולר
M MegaMan4 New member 28/4/17 #1 לקוח טוען שהחבילה הגיעה ריקה יש לי מה לעשות במקרה כזה ? משלוח לרוסיה, מוצר מעל 300 דולר
L liranmelzer New member 28/4/17 #2 האם יש לך את הקבלה מהדואר? אמור להיות מצוין משקל החבילה, אולי זה יעזור. בסכומים כאלה, כדאי לצלם בוידאו את תהליך האריזה והמשלוח, כולל שקילה על המשקל.
האם יש לך את הקבלה מהדואר? אמור להיות מצוין משקל החבילה, אולי זה יעזור. בסכומים כאלה, כדאי לצלם בוידאו את תהליך האריזה והמשלוח, כולל שקילה על המשקל.
trilliane Well-known member מנהל 28/4/17 #3 עד כמה זה באמת עוזר? גם בצילום ניתן לרמות אלא אם הוא מצלם את האריזה והשקילה בסניף הדואר ללא עריכה...
M MegaMan4 New member 29/4/17 #4 המשקל מצוין גם במערכת המעקב של רוסיה בכל מקרה, אני מאמין ללקוח, השאלה היא האם יש לי מה לעשות או שרק לזכות אותו ולספוג את ההפסד אם אני ממש נחמד
המשקל מצוין גם במערכת המעקב של רוסיה בכל מקרה, אני מאמין ללקוח, השאלה היא האם יש לי מה לעשות או שרק לזכות אותו ולספוג את ההפסד אם אני ממש נחמד
L liranmelzer New member 29/4/17 #5 אם אתה כל כך נחמד אז תספוג את ההפסד ואם בכל זאת אתה לא רוצה להפסיד כל כך הרבה כסף אז, אם מצוין המשקל והוא לא גרמים בודדים, אז יש לך יופי של הוכחה שמה ששלחת הוא לא מעטפה ריקה...
אם אתה כל כך נחמד אז תספוג את ההפסד ואם בכל זאת אתה לא רוצה להפסיד כל כך הרבה כסף אז, אם מצוין המשקל והוא לא גרמים בודדים, אז יש לך יופי של הוכחה שמה ששלחת הוא לא מעטפה ריקה...