לקוח יקר, חשבון PayPal שלך הוא עכשיו נכים בבקשה לעדכן מידע
הסינים מנסים את כוחם בדיוג?
המכתב הגיע ישר לתיקיית הזבל של ג'ימייל (ולתיבת דוא"ל של כתובת שאינה כתובת החשבון שלי בפייפל...) אבל הסתקרנתי, אז הסתכלתי לראות מה כותבים המדייגים בימינו. מתברר שהם משתמשים בתרגום מכונה כלשהו... כ"כ צחקתי שהייתי חייבת לחלוק אתכם (שימו לב גם לכתיב שם החברה בסמליל בתמונה...
). לו הייתי פייפל הייתי נעלבת יותר מהעילגות ופחות מההתחזות...
שלום
החשבון שלך יהיה מוגבל במשך 24 שעות אם לא תאשר את פרטיך חשבון.
מדוע הגישה לחשבון שלי היא? גישה לחשבון שלך הוגבלה מהסיבה הבאה (ים):
אפשרי גישה בלתי מורשית לחשבון. הפרות הסכם המשתמש שלנו או מדיניות שימוש מקובל. אנחנו צריכים קצת מידע עלייך. מה אתה לַעֲשׂוֹת? פתח את חשבונך על ידי לחיצה על הלחצן "אשר", וזכור כדי לעדכן את הידיעות שלך לאחר כניסה. אנו נותנים לך 3 ימים לעדכון הידיעות שלך או שנשעה את חשבונך לָנֶצַח. [מואה-הא-הא!
]
אגב, לא ידעתי שתרגומי מכונה מפיקים ניקוד בימינו, אבל הוא דווקא נכון
; רק תמוה... אומנם את המילה "לנצח" יש יותר מדרך אחת לקרוא (אם כי לא בהקשר...) אבל איך עוד אפשר לקרוא את "לעשות"...?
הסינים מנסים את כוחם בדיוג?
המכתב הגיע ישר לתיקיית הזבל של ג'ימייל (ולתיבת דוא"ל של כתובת שאינה כתובת החשבון שלי בפייפל...) אבל הסתקרנתי, אז הסתכלתי לראות מה כותבים המדייגים בימינו. מתברר שהם משתמשים בתרגום מכונה כלשהו... כ"כ צחקתי שהייתי חייבת לחלוק אתכם (שימו לב גם לכתיב שם החברה בסמליל בתמונה...
שלום
החשבון שלך יהיה מוגבל במשך 24 שעות אם לא תאשר את פרטיך חשבון.
מדוע הגישה לחשבון שלי היא? גישה לחשבון שלך הוגבלה מהסיבה הבאה (ים):
אפשרי גישה בלתי מורשית לחשבון. הפרות הסכם המשתמש שלנו או מדיניות שימוש מקובל. אנחנו צריכים קצת מידע עלייך. מה אתה לַעֲשׂוֹת? פתח את חשבונך על ידי לחיצה על הלחצן "אשר", וזכור כדי לעדכן את הידיעות שלך לאחר כניסה. אנו נותנים לך 3 ימים לעדכון הידיעות שלך או שנשעה את חשבונך לָנֶצַח. [מואה-הא-הא!
אגב, לא ידעתי שתרגומי מכונה מפיקים ניקוד בימינו, אבל הוא דווקא נכון