לקוח שמבקש לשלוח את המוצר למדינה אחרת

nisanil

New member
לקוח שמבקש לשלוח את המוצר למדינה אחרת

אהלן, מישהו מעוניין במוצר שלי, הוא גר בארה"ב. אבל הוא מבקש שאני אשלח את המוצר לניגרה (לבן שלו). בעיקרון שלחתי לו הודעה שהוא צריך לשנות את הכתובת שלו בפרטים כשהוא מזמין. האם זה מספיק? כדי שלא יקרה מצב שאני שולח לניגריה ואז הוא יגיד שלא שלחתי לו את המוצר?

tomerol

New member
לפי מה שהבנתי -

מאוד לא מומלץ לשלוח לשם כי הרבה תרגילי עוקץ באים משם והרבה מוכרים פשוט כותבים בהודעה שהם פשוט לא שולחים לניגריה. אבל לדעתי אם משלם אז למה לא

nisanil

New member
אוקיי, הבהרה

נגיד והוא שילם בפאייפל, אבל אחרי זה הוא יכול להגיד שהמוצר לא הגיע אליו. לכן אם הוא משנה את הכתובת רק בזמן שהוא עושה את ההזמנה זה מספיק?

tomerol

New member
אוקיי

אם המיילים שלכם נעשו דרך איביי אז זאת הוכחה מספקת. אגב, אאל"ט - אם הוא ביקש ממך לשלוח לכתובת אחרת - הוא לא מבוטח, זה אומר שאין לו זכות ללכת פיי פאל ולבקש את הכסף בחזרה.

Treker

New member
../images/Emo70.gifתקרא את הלינק ואחרי זה תגיד לי אם אתה שולח

לו או לא http://www.scienceshareware.com/ebay/nigeria-scam.htm

nisanil

New member
ממה שהבנתי

הוא פשוט זייף אימייל מפאייפל? אפשר פשוט להיכנס לחשבון שלי של פאייפל ולבדוק אם באמת הועבר הכסף או לא

ווטרס

New member
בשום פנים ואופן לא לשלוח לניגריה.

גם אם הבטיחו לך תשלום מיידי, והמחיר גבוה, ומפתה מאוד, והוא מאיים לבטל את העסקה - לא לשלוח. זה הפסד בטוח של הכסף. אם הוא רוצה לשלוח לבן שלו, שהוא ישלח.

nisanil

New member
זהו, קיבלתי כביכול את הכסף אבל זה עוד לא מאוש

לא מאושר, נחכה שיהיה מאושר. דרך אגב נגיד שלחתי את המוצר למישהו, הוא לא יכול למשוך בחזרה את הכסף דרך פאייפל? עד מתי אפשר למשוך את הכסף בחזרה?

nisanil

New member
תיקון

הכסף שכביכול קיבלתי זה לא היה מאותו רמאי (שאגב שלח לי מייל מפוברק כביכול מפאייפל וכביכול הוא שילם לי יותר ממה שצריך). יש תשלום ממישהו אחר שהוא לא מאושר שהתקבל ב Echeck כתוב שיהיה מאושר רק עוד כמה ימים. ברור שאני לא מתכוון לו את המוצר רק אחרי שיאושר אבל אפשר לסמוך על מישהו כזה. חוץ מזה בכתובת שמופיעה שם, כתוב שהיא לא מאומתת.

ווטרס

New member
אין לך מה לפחד

מכתובות לא מאומתות, כלפי ישראלים זה לא אומר כלום. בקשר ל ECHECK - זה תהליך ידוע שניתן רק לבני הברית של פייפל (אמריקאים, קנדים, בריטים וכו') ופשוט צריך לחכות כמה ימים עד שזה נפרע. כשהצ'ק יפרע, אתה תקבל הודעה על כך מפייפל, ואז תוכל לשלוח.

nisanil

New member
עוד בעיה

החשבון שלי בפאייפל הוקפא כרגע מ"מיתר פעילות" ביומיים האחרונים וכדי למנוע הונאה הם הקפיאו לי אותו ושלחו את הסיסמא הסודית בחיוב לכרטיס האשראי, אתם בטח מכירים את התהליך. עכשיו יכול להיות שאני אראה את החיוב ואת הסיסמא רק עוד שבוע ועד אז כתוב שאני לא יכול לקבל כספים. האם זה אומר שאם האיצ'ק יפרע אני לא אוכל לקבל את הכסף?

nisanil

New member
אתה בטוח?

שלא יהיה מצב שהצ'ק שלו אושר והפאיפל לא יוכל לקבל..... מישהו יודע בוודאות?

ZeRadio

New member
לא שולחים לניגריה נקודה

הוא כנראה השתלט על חשבון אמריקאי

למעלה