לקום, לקום אני מבקש לקום

לקום, לקום אני מבקש לקום../images/Emo70.gif

טוב, אולי לפי הפנים אני נראית לכם השמש, אבל לא, אני שופט אז בבקשת לקום ולתת כבוד אם לא לבית המשפט- אז לי טוב זה השרשור החדש שאני רוצה - איזה אנשים מפורסמים מוזכרים במערכונים? לדוגמה - עמוס קינן במערכון "בית המשפט" יאללה שרשרו, או כמו שאומרים - וואמוס, אקאנטאר

Gordberg

New member
במערכון "המלצר"

גדי יגיל מזכיר את פנחס ספיר, שמעון פרס, גולדה מאיר ומשה דיין.

sorek2

New member
אליעזר.... שוסטק!

שמחה, אתה משפריץ, תיזהר... ויש במערכון הזה עוד רבים וטובים, בן גוריון, וייצמן רחובות, בגין שנשאר עד היום מנחם, ועוד ועוד...

giba70

New member
קסיוס קליי (לימים מוחמד עלי)

אופסייד סטורי: הנבחרת ההולנדית - סורביר, יונגבלד, קרויף, ניסקנס, ואן הנגם, דה-יונג, ראפ. וגם פרנק סינטרה ירום הודו. שיח טבחים: בן גוריון, בגין, הרצל, יצחק שדה.

האגס 1

New member
שיהיה פולי, שיהיה שייקה

שיהיה שמעון פרס! קח עגנון קורע את השוק... (וכל שאר הסופרים ב'ספרים רבותי ספרים') כל שחקני הכדורגל ב'אופסייד סטורי' וב'שירים שערים וטכנאים' (גם זוהיר אלול נחשב למפורסם, לא?). ניסים קיויתי מוזכר ב'כבד אווז', וכוכבי טלויזיה רבים (ניסים משעל, אורלי יניב, יורם ארבל) מוזכרים ב'קדם אירוויזיון', כשכל המפורסמים שרב-סוהר אהרון לאפה מנסה לקשר עם רפי לירי - עברו לערוץ השני. ב'שמשון הגיבור', כשגברי בנאי נוסע לאשקלון ומסביר לפולי ולשייקה מה הוא עושה ב'מכון שמשון', הוא מספר להם את כל ההסטוריה של שמשון הגיבור והם עושים סמטוחה מכל סיפורי התנ"ך. ויש גם משחקי מלים עם שמות של מפורסמים - מנהל הסופר המככב במערכון 'הקרב בסופרמרקט', שמו הלל הר-מצרכים. ופליקס הובלות מפגין בקיאות בלתי נשכחת במפורסמים - אמרו לך שאת דומה לדולצ'ין? אבל בעיקר אני אוהב את הזמר הספרדי הזה, גלוסיו איחלכייך. זה אחלה זמר שבעולם! לברקוביץ' לא הגעתם...

Houndour

New member
רואים לפי הרווח בין האוזניים! ../images/Emo79.gif

וחיים יבין גם הוזכר שם.

החתולית

New member
גדי יגיל - פלייבוי מזדקן

name dropper אמיתי - מאינדירה גנדי, דרך בריז'יט בארדו וכלה בשאר גדולי העולם. יוסי בנאי שיתף את אלוהים במערכון (בקולו של שייקה לוי), ואת גברי בנאי במערכון על ההמתנה לטלפון.

Tomer 123

New member
בהערת שוליים אפשר לציין

עמוס קינן גם כתב את "בית המשפט", וכנראה שלא היה לו שם יצירתי במיוחד (חוץ מארנסט פשיחובסקי....)

danistar

New member
אתה זלזלת בבגין ??

היה צליל זלזול . ויש גם את "הרצל .. עם זקן "... בסוף הם מגיעים ליצחק שדה אם אני לא טועה. אהה ויש כמובן את המערכון עם הטבחים כולל את הרמטכ"ל , ראש המטה הכללי ומוטה גור ואת האלוף גנדי ויגאל אלון ויצצחק שדה . אתה בישלת ליצחק שדה פסח ??

danistar

New member
וגם פרנק סינטרה ירום הודו

וכמובן אולסי פרי ( כשנולד , מטר שמונים .. )

למעלה