לקום מחר בבוקר עם......

eyal_ri

New member
לקום מחר בבוקר עם......

מה החלומות שלנו? איך הינו רוצים לראות את עצמנו מחר בבוקר?

noa128

New member
.... שיר חדש בלב ../images/Emo79.gif

מיצית את העניין במשפט מפתח אחד
ועל כך מברכת אותך פעמיים כי טוב - בברכת ברוך המצטרף אליינו, וגם פרס המקום ראשון בקליעה למטרה
האמת שקלעת לי בול - כי לקום בבוקר עם שיר חדש בלב, הוא תיאור די מדוייק של תחושת התרוממות הרוח שהייתי רוצה להתחיל איתה כל יום, וזה קורה - כשאני מאוהבת, כשמשא החיים קל יותר (נגיד שולם איזה חוב), כשהילדים היו חמודים והצחיקו אותי על הבוקר - כשיום נחמד ונעים מצפה מעבר לפינה. אז שוב, יופי שבאת - וכן ירבו שאלות מסקרנות שכאלה

על הגשמת חלומות בחיים

החוק שלי הוא שכל חלום שיש לי - אני גם מגשימה. כבר הגשמתי כמעט את כל החלומות. ואני יכולה לספר לך שאחרי כל העבודה הרבה שהשקעתי בהגשמת חלום, לא היה לי כוח לקום "מחר בבוקר" כי הגשמת חלום היא עבודה קשה ומתמשכת. עכשיו החלום שלי הוא שיהיו לי חלומות חדשים "בסל". יש לי 1-2 קטנים לבינתיים. ומה החלומות שלך?

האדם

New member
אבל מה אם

בגיל צעיר יחסית, כמו שלי, הגשמתי את המטרות שהצבתי לעצמי? אז נכון שהייתי במצב נפשי מאוד שונה כשהחלומות התגשמו, ולא רציתי לראות את היום שאחרי... מה אני עושה כשכבר אין לי חלומות?

הלו - לא להתבלבל

מטרות זה ענין אחד וחלומות זה ענין אחר. חלום זה למשל להיות פרופסור למדעי הנעליים המסוקסות באוניברסיטת טקסס (סתם דוגמה
). מטרה זה להשיג עבודה (שאת זה אתה עוד צריך לממש) ולסיים את התואר באוניברסיטת טקסס, שאחרת איך תתקדם לקראת הגשמת החלום? מה דעתך?

s h a y 4u

New member
בהקשר

ראיתי סרט נחמד "לקום אתמול בבוקר" שנתן לי להבין את שכתבת שאני חייב לראות כבר היום את מה שאני רוצה לשאוף למחר הסרט לא ממש מדבר על זה אבל איך שהוא הושפעתי ככה

למעלה