לקופירייטרים

yossibd1

New member
לקופירייטרים

אודה מראש אם תוכלו להעלות הצעות לסלוגנים למפלגה א-פוליטית המועמדת למועצת עיר ומטרת להביא לרווחת ה ת ו ש ב

amircx

New member
אני שונא להיות בפוליטיקה אבל...

תן עוד פרטים אנימקווה שיהיה אפשר לעזור

yossibd1

New member
אמיר שלום

מדובר שוב במפלגה ללא כל השתייכות פוליטית ללא כל עדתיות, מפלגה חדשה שברצונה לייצג את כ ו ל ם. בעירנו כמו בכל עיר מעורבים בפוליטיקה כיום הרבה גורמים חיצוניים ובעיקר קבלנים שהם למעשה אלה שמנהלים חלק גדול מהקורה בעיר אנו באים בתור אחת מהמטרות למגר תופעה זו ולכן גם איננו מעוניינים לקבל תרומות מגופים כאלה. למעשה אני מבקש סלוגן לשלט ראשוני שיהיה ללא כל מסר בנושא ספציפי כי אם מאוד כוללני, אך כמובן שאשמח לקבל גם רעיונות להמשך. תודה

yossibd1

New member
שוב

אשמח ואודה מראש ואולי גם תתאפשר במהלך מסע הבחירות בשלבים המסיביים התקשרות כלשהיא

winderon

New member
מתגייס למאמץ המלחמתי

שלום לך אני קופירייטר ומוכן ללות ואף להוביל את מסע הבחירות שלך אך לשם כך דרושה עבודה יותר רצינית מאשר התכתבות בפורום שלך לי לאימייל בריף מסודר (דף הוראות לקופירייטר) אנחנו נבנה בתחילה קמפיין חדירה בכדי שהציבור ידע שאתם קיימים לא משנה באיזה דרך, רצוי שכמה שיותר רועשת, מושכת וזכירה הסלוגן יעביר את המסר שלכם לציבור שאותו תתן לי בדף ההוראות לקופירייטר כולל מצא המפלגה אם יש אתה מוזמן לשלוח כל זאתועוד למייל שלי [email protected] אני מבטיח תוצאות בשטח

shiri33

New member
סלוגן בשבילך

אנחנו פה בשבילך ! אנחנו נהפוך את העולם בשבילך ! את/ה חשוב/ה לנו !!!

yossibd1

New member
תודה לכל המגיבים אם במסרים ואם פה ב

פורום אשמח לקבל תגובות נוספות יוסי

צימט

New member
קריאיטיב למועמדים פוליטים

יוסי שלום, קמפיין פוליטי מוצלח זה לא רק סיסמאות אלא ניסוח נכון של מסרים, ניתוח מלא של המועמדים המתמודדים מולך, ויצירת רעיונות ושוני בינך לבין המועמדים האחרים. כמובן שרצוי שהקריאיטיב שלך יהיה ערוך לשמש כצוות תגובות לכל התפתחות בקמפיין. דבר נוסף שחשוב שיהיה לך זה שיר בחירות שילווה אתכם בכנסים וביום הבחירות. אשמח לשתף פעולה יש לי ניסיון טוב בתחום כולל וינר בחיפה עם מועמד שאף אחד לא האמין בו לשרותך [email protected]

למעלה