לקוקי sos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

henzr

New member
לקוקי sos !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את ערה? זוכרת את ההזמנה המדהימה עם הבראציות, שעיצבת לכבוד שחק בת ה-6 ליום ההולדת ? אז ילדה אחרת בגן תכננה יום הולדת בדיוק באותו היום!!!! היינו בשוק... ולכן אין ברירה רק לשנות את מועד החגיגה בהזמנה. בבקשה תקני את הקובץ לתאריך הנכון. יום ראשון 29/6

../images/Emo6.gifיא מכורה../images/Emo88.gif

כל אחת מהחברות העבירה לנו מתכון שהיא יודעת שהכלה אוהבת, עיצבנו כל מתכון וקנינו ספר מתכונים מיוחד והכנסנו לשם. יצא מעלף
אפשר להשוויץ
תסלחו לי על האיכות.. הייתי חייבת להקטין

יא רבי../images/Emo70.gif../images/Emo197.gif../images/Emo6.gif

את כזאת מוכשרת, כל פעם אני בהלם מחדש
יש לי מלא דברים לקשקש עליהם איתך, אנחנו חייבות לעשות שיחה כמו שצריך
אגב, אני עדיין מחכה לך לדיזנגוף

יא מאמי אחת../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

תודה
היום הייתי בדיזנגוף, היה לי לייזר
[לא שכחתי אותך
] מבטיחה להיפגש אחרי החתונה
גם לי יש המון מה לקשקש
אוהבת המון

מלאכיית

New member
ניסיתי לעזור (;

נכון, זה לא יפה כמו של קוקי, אבל נסיון לעזור עם את צריכה את זה דחוף! נ.ב- ואוו כ"כ הרבה זמן שלא הייתי פה(; איך התגעגעתי.. מה שלום כולם?? ק-ו-ק-י, מה נשמעע? איך הניהול. ספרו מה חדש:)

henzr

New member
תודה אבל יש טעות ברחוב

אם תוכלי לתקן הרחוב הוא דובנוב 7

sima1203

New member
שלום רב

הפרורום הזה חדש עבורי, מאחר והפוטושופ נעלם משום מה,? ומקווה שגם כאן אוכל לקבל עזרה . איך עושים את קרני השמש האלה שבהזמנה, או איך שזה נקרא. הכוונה שלי היא לשלש הפסים האלה? אשמח לקבל הדרכה. תודה

sima1203

New member
היי

רציתי לדעת בבקשה איך עושים את שלשת הקרניים האלה שבהזמנה היפה הזאת.אם אפשר לקבל הדרכה אודה מאד.

henzr

New member
אפשרי ש..

אפשרי שתכיני את זה גם יותר מאוחר. הכוונה היא: שזה יהיה מוכן לפחות כך שנוכל לחלק את זה מחר בגן. תודה.

benda2109

New member
מדהים

סתם מתוך עניין- באיזה תוכנה את משתמשת? העבודות שלך ממש יפות. את הרקע של הגלויה את מכינה בעצמך או שיש טפטים כאלה מסתובבים חופשי באנטרנט?

shanny1606

New member
היא מכינה בעצמה..

היא פשוט מוכשרת ברמות מטורפות!!!!! התוכנה היא פיינטשופ =]

למעלה