לקחו לי את התפוזים

noosh

New member
לקחו לי את התפוזים

צריך להוציא יתר גורפות ביום. ~~ כל לוויה מחזירה אותי ללוויה שלו. אולי כי היא הייתה הראשונה, כמו איזה אקס מיתולוגי. הוא לא היה אהוב שלי, וגם לא קרוב משפחה, או חבר ילדות ותיק או מישהו מהכיתה. הוא שירת איתי והכרתי אותו קצת, וצחקתי איתו הרבה, וכעסתי עליו המון כשהוא החליט לתקוע את הכדור הזה בראש שלו. וזהו, זה היה הקשר שלי אליו, וזה כאב כלכך, פשוט כלכך. היום חשבתי על זה, שאולי זה יותר כואב בגלל התגובות של כולם מסביב, של כל אלה שאהבו אותו יותר ממני. שחלקו איתו יותר חיים, יותר זמן. לראות את השברים שלהם ואת הדמעות שלהם מתנפצות ריסק אותי, ועכשיו כל לוויה זה ככה, אני מתרכזת בכאב שלהם יותר מבכאב שלי. אני לא מצליחה לראות את אח שלי בוכה ואני לא יכולה להרגיש את החיבוקים של מי שאבל בלי לקרוס גם בין הידיים שלהם. והאובדן הוא אובדן טבעי אבל הוא אובדן. (אז למה היית צריך לאבד את עצמך, למה? לא, אינ לא אפסיק לכעוס. אני חושבת שיש לי את כל הזכות שבעולם.) זה תמיד מחזיר אותי לשם, היום היה כלכך חם והרגשתי שאני נשרפת מתחת למשקפי השמש ולגופיה, ורעדתי, השיניים שלי נקשו ויכולתי להרגיש את הגשם הזה שטפטף אז, את האצבעות שלי מתקפלות בכיס של הדובון הצבאי ואת חברה שלי מחבקת אותי ואומרת לי "תחזיקי חזק". אחד. שתיים. שלוש. .

רעוּת

New member
"הוספת הודעה"...וואו ../images/Emo23.gif

כמו אקס מיתולוגי, אה..? האמת שאני יכולה להבין את זה. הייתי בהרבה הלוויות מאז, אבל זה תמיד חוזר לשם (אולי זה גם בגלל שהלוויה צבאית היא הכי טראומטית. הטקס הצבאי המאופק כביכול וה-3 יריות שמסיימות אותו, והם תמיד צעירים כ"כ, אין בזה שוםדבר טבעי). זה הכי קשה לראות את מי שאת אוהבת נשבר. אני חושבת שזה יותר כואב מהכאב שלך אפילו, כי אין ממש איך לעזור, ואם זה מישהו שאת אוהבת כ"כ את רק רוצה שיהיה לו טוב, את לא רוצה לראות אותו עצוב. איכשהו כשזה "רק" הכאב שלך, את סומכת על הכוחות שבך ושתצליחי להתמודד- אבל לראות מישהו שאת אוהבת כואב ככה, זה פשוט חוסר אונים. ואני חושבת שמותר לך לכעוס עליו, אני לא יודעת איך אפשר שלא, פעם עוד הייתי מנסה להבין, עכשיו נראה לי שאין לזה שום תירוץ, שזה פשוט אנוכי. [ואל תקטרי על זה שלקחו לך את התפוזים, את המנהלת, את יכולה לנשל אחרים מהתפוז שלהם או להשתלט להם עליו או סתם לפתוח הודעה חדשה כי זה הפורום שלך ומותר לך, וחוצמזה שפשוט מותר לך]

noosh

New member
האמת שאני לא יכולה לפצל שרשור

בתור מנהלת, אז אינ לא יכולה לנשל אף אחד מהתפוזים שלו... תודה. אני יודעת שמותר לי, לפעמים זה פשוט מרגיש לא-נכון, שיפוטי כזה. אבל ראבק, אני נשארתי להתמודד, מגיע לי לשפוט.

מתנות

New member
../images/Emo23.gif

אני לא יכולה להגיב על התוכן, אני לא מבינה באובדן וזה קצת מזל, קצת-הרבה בעצם, אבל אני חושבת שיש לך זכות לכעוס, ולא להבין, ולשאול ולשאול ולדרוש תשובות וזה בסדר גם אם לא תקבלי, ואולי דווקא תמצאי את התשובות ואת השקט מתוך החיים. ותתני לעצמך, תתרכזי בעצמך, את כואבת ומותר לך, לגמרי מותר לך. ואני שמחה על שאת מובילה את עצמך לשרשור חדש, מגיע לך
.

אפרתs

New member
זה מעניין,

אני יכולה להזדהות עם הרבה חלקים מהחוויה שתארת, יש קווי דימיון בולטים הן בעובדות והן בתחושות.. ועדיין, כשקראתי אותך וציפיתי שייכתבו התחושות שלי פתאום נגלתה לי מעטפת זהה ותוכן מעט אחר. בין היתר, אני לא כעסתי אלא נשברתי מהכאב שהביא אותו "לתקוע את הכדור הזה בראש שלו" ומאז אני קורסת, גם אם לא במובן הפיזי, בין הידיים שלהם..בכל לוויה שנכחתי בה. אני זוכרת שכשהייתי בת 13 ונפטרה ילדה מהכיתה המקבילה אני הבנתי לגמרי, בכל נים בגופי מהו המוות, מהו החסר וזאת בעיקר דרך העיניים שלהם, דרך הבלתי אפשריוּת הזו לעכל את הדברים בתפיסה. אז, מהות הפרידה נתפסה כדבר נצחי.. מאז קשה לי לכעוס ואני גם לאט לאט מפסיקה להבין, אם כי זה תמיד קודח במוחי.. איך? למה? איך ייתכן ש..? ואם כבר כתבתי, אז אני שולחת לך חיבוק לנחם למרות השברים האסופים בתוכך. זה אף פעם לא יהיה קל יותר

noosh

New member
..

אני גם נשברתי, אני משערת, אני זוכרת, אני יודעת. אני נשברתי, וכאבתי, וכן, גם כעסתי. כי לראות את כל האנשים שאינ הכי אוהבת שבורים ככה, מרוסקים ככה, בהלם-אפילו - למה שזה יהיה מגיע להם, למה, לעזאזל, לבחור בפתרון הכי אגואיסטי שהוא אפילו לא פתרון, הוא רק מעביר את הכאב לכל מי שסביבך? ואני יודעת, זה שיפוטי, ואני יודעת, אי אפשר לדעת עד שלא עומדים במקום הזה. אז לא, לא כ"כ אכפת לי. די, איבדתי מספיק אנשים ככה, גם אחרי. זה טבעי לקרוס בכל לוויה, אני משערת שהאובדן הראשון מלמד אותך המון על מה זה בעצם אובדן, ומוות, וזה משאיר חותם. וזה מלווה גם אח"כ. ולהתגבר על אובדן מסוג כה זה שונה, אני חושבת, אני מרגישה. זה עושה לקרוס, בהחלט. (פשוט ש, לא יודעת, אני לא יכולתי לראות אותם ככה, לא יכולתי, רציתי לשכפל את עצמי 80 פעמים ורק לתת מעצמי 200% לכל אחד כדי להחזיק אותם ולא הצלחתי להתרכז בכלל בכאב הפרטי שלי בתוך כל זה. ומאז אני לא מצליחה, בשום אובדן). תודה ענקית
.

רעוּת

New member
-נדחפת ../images/Emo3.gif-

תני גם לכאב שלך מקום. כן, זה יכול למוטט, עזבי יכול- זה ממוטט- לראות את מי שאת אוהבת ככה, זה חוסר אונים. אבל זה לא מבטל את הכאב שלך.

Leather

New member
תחזיקי חזק

לוויות, לדאבוני, לא חודלות גם זכרונות. אבל כנראה שבלי אלו, התמונה הייתה מאד שונה. אני מחבקת מרחוק, עד הפופקורן הבא (וסלט, הפעם יהיה לך תאבון!)

למעלה