לקחו לי את פנדורה!

לקחו לי את פנדורה!

הי, פעם ראשונה שנכנסתי לכאן בכלל, צריכה עצה- לקחו לי את פנדורה! מישהו מכיר משהו דומה?

קזאר

New member
האמת ש

זה מעניין שזה עולה פה פעם ראשונה. אולי זה לא עלה עד עכשיו כי פנדורה בסופו של דבר הוא שרות די מעפן, שיוצא מנקודת הנחה שאם אהבת פיקסיז אז אתה אוהב מוזיקה עם דיסטורשן ואם אהבת את סמוג ינגן לך וילי נלסון וכו'. אבל בכל זאת שווה אזכור - ושווה גם להגיד שהממשלה האמריקאית זה חרטאבונה ושהם בסך הכל לא פגעו באף אחד. מאי - יש שירות נהדר שנקרא last.fm שדורש יותר השקעה מפנדורה - זה אתר שרושם את כל מה ששמעת על המחשב שלך (הוא קורא את זה מהווינאמפ), שומר את זה במאגר נתונים, מצליב את המידע עם מידע של משתמשים ששמעו מוזיקה שאת שומעת וגם מוזיקה אחרת, ויוצר לך תחנות רדיו. אתר נהדר שמגיע לרמות דיוק מפתיעות אם עובדים איתו מספיק זמן. לאסטאףזאר.

LimiMimi

New member
לא מבינה באמת,

איך מתלהבים הרבה יותר מפנדורה מאשר לסט.פמ! זה שירות הרבה יותר מגניב, עם הרבה יותר אופציות.. אניוואיז, שלחו פה לינקים שלכם.

silver jew

New member
אני די מחבב את השירות של audiobaba

אשר יוצא מנק' הנחה שיש לי טונות של חומר במחשב שלא יוצא לי לשמוע אף פעם, הוא מנתח את כל האוסף ובהתאם לשיר או כמה שירים שנותנים לו, הוא מרכיב פלייליסטים ממה שיש במחשב ודומה למה שנדרש - אותי זה די מפתיע לטובה.

למעלה