לקחו לי ..(שתו לי...)

לקחו לי ..(שתו לי...)

היום הגעתי לעבודה וגיליתי כי המנהלת האכזרית החליטה כי השומרים לא יושבים יותר במהלך המשמרת כך שהייתי "על הרגליים" במשך חמש וחצי שעות ללא ישיבה.אני יודעת כי יש חוק אשר מורה על המנהלים לתת לעובדים כסא בו יוכלו לשבת,אלא אם כן הדבר פוגם בעבודה ועל המנהל להוכיח זאת.למיטב ידיעתי לכל השומרים בחנויות במתחם בו אני עובדת יש כסא ואף אחד לא מגביל אותם בישיבה.כמו כן הנני עובדת בחנות צעצועים בעלת שם ידוע,כאשר במהלך המשמרת אינני רק בודקת אנשים ותחולתם אלא אף בודקת חשבוניות ואף שומרת על חפצים בתאים בהן אין מספור ולא תווים,כך שאם בטעות נלקחת שקית של משהו הקנס הינו עליי. בכל אופן שאלתי הינה מה אני יכולה לעשות על מנת לדרוש את הכסא בחזרה?אני יודעת כי אין זה מפריע למהלך התקין של העבודה,שכן הישיבה נעשית רק כאשר אין לקוחות וכאשר יש אני מביעה כבוד כלפיהם וכלםי עצמי ולא בודקת אותם בעודי יושבת. אשמח לקבל תשובה בהקדם...מיואשת. נ.ב אילולא הייתי סטודנטית,כבר מזמן הייתי בורחת משם,אך זהו המקום היחיד שיש לחברת כוח האדם להציע לי,וכן בגלל היכרות עם המנהל זוהי החברה היחידה בה מתחשבים בהיותי סטודנטית ונותנים לי משמרות על פי רצוני.

joshh

New member
היי

בגדול, אני יודע שבאבטחה יש איזשהו תקנה אשר מתירה למאבטח לעמוד במשמרת עם מנוחות - את זה צריך לבדוק אני כבר לא תחום מספר שנים, אזי אני יבדוק לך את זה. גם נשאלת השאלה איך את מוגדרת ? מאבטחת ? שומרת ? בודקת ? לכל תפקיד הגדרות משל עצמו. בלי קשר, נראה לי שבמקרה שלך קיימת הילה לבקש את הכיסא בחזרה, מכיוון כי, קיימת איפה ואיפה על העובדה כי לכולם יש כיסא ולך לא. מעבר לכך, הייתי מציע לך שתי דברים לשעות: 1. לבקש העברה למקום אחד דרך החברה האבטחה. 2. לעזוב את התחום העושק הזה ולחפש בענף אחר כמו לדוג' מלצרית (שאת יכולה לעשות אותו כסף וחצי מהזמן), עבודות סטודנטים או בתחום שאת לומדת או סתם משהו שמציעים היום - והיום מציעים המון תפקידים לסטודנטים שרוצים לעבוד במשמרות, לא חסר. המלצה 2 אני ממליץ החום, הענף הזה מלא באנשים שמשתמשים במערכת הקלוקלת של המדינה בניצול עובדים חלשים. אין היום למדינת ישראל יכולת אמיתת לאכוף את החוק. על כן, כל חברות האבטחה עושות מה שבא להם. מחר יעיפו לך כיסא ומחרתיים יעיפו לך 500 ש"ח בשכר. + עוד תשלמי 34 ש"ח דמי ניהול/ארגון/גנבה עקיפי את הנכון. אם את כ"כ מתעקשת להישאר ולסבול, תתני את השם של החברה צעצועים כולל הסניף למר זהבי עצבני מחר ברדיו 103 FM ותשאלי אותו בשידור האם זה בסדר, פרסום כזה הם הכי אוהבים ובטוח נכון או לא נכון הם יחזירו לך במהרה את הכיסא. כי אם לא, הוא יצור קשר עם הדובר לשהם בשידור חי. בהצלחה בנתיים, אני בודק לך ... joshua

אחלה...

תודה רבה על הענותך...לגבי איך אני מוגדרת אפשר להגיד כי כל התשובות נכונות,הרי אנו עושים הכל,אם זה שמירת חפצים,אבטחה,שמירה...לפעמים גם מבקשים מאיתנו לחלק פליירים ללקוחות בכניסה,דבר שאיני מסכימה לעשות כלל.כמו כן תודה רבה על המלצותיך,אני באמת מחפשת עבודה חדשה... אז שוב תודה רבה,והמשך ערב נעים.

joshh

New member
בשמחה,

הבהרה קטנה בנודע להגדרתך - מבחינת המנהלת שלך את יכולה להיות ליצנית השער או מנהלת תחום הביטחוני הרב ארגוני של הסניף. אך, מבחינת החוק קיימת הגדרות ברורות לגבי תפקידך, קרי, זה שמגדירים אותך כמאבטחת לא בהכרח אומר שאת מאבטחת את יכולה להיות מוגדרת מבחינת החוק שומרת או בודקת ביטחונית - כל תפקיד תנאיו שונות. קיימים הרבה פרמטרים שבהמ"ש או החוק קובע כי התפקיד שלך הוא X ולא מה שאמרו לך או מה שאת עושה. joshua

dobhy46

New member
כל הכבוד גוש כל מילה בסלע

תראי חמודה ההצעה של גוש היא האטרקטיבית והנכונה לעשות עכשיו הכל תלויי בך בהצלחה

למעלה