לקחתי את ההורים ל"בן לבין".

קלארנס

New member
לקחתי את ההורים ל"בן לבין".

*מנופף לרוני* (סתם, לא מכירים) והייתה לי ולאמא שיחה לפני ואחרי, בה עידכנתי אותה פחות או יותר במי אני עכשיו. לאמא, יש לציין היו תגובות ראויות לשבח, והיא מאד התעניינה בהצגה. לאבא קשה פלוס סוג של הכחשה - האם זה באמת קרה? האם באמת ראינו את ההצגה? מה אמרת? אני לא שומעעע. נראה לי שאני מחוץ לארון, כאילו. (במי זה תלוי ה"מחוץ לארון" הזה? אפשר ללכת עם שלט ועדיין להתעלם ממך)

DarlingAdam

New member
מזל טוב :)

אני שמח שאמא מקבלת. ובקשר לאבא - אל תדאג, זה לוקח זמן. אני לדוגמה, יצאתי מהארון [נטיה, לא מגדר] ארבע פעמים לפני שזה נקלט סופית.

אורי 0

New member
מזל-טוב!!!

(מחזיק אצבעות להמשך הדרך הארוכה והמתפתלת)

יסמין 28

New member
איזה אומץ

נכון שלראות הצגה או לראות סרט או לקרוא ספר על הנושא תמיד מקל על ההורים להבין את הסיטואציה שבה אתה נמצא טוב יותר, ולהזדהות איתך, אבל אמא שלי לדוגמה סירבה לראות או לשמוע כל דבר שקשור ללסביות משך הרבה זמן. או אפילו לדבר על זה עם מישהו (בטענה ש"אם מדברים על זה אז זה הופך להיות אמיתי"). אז כל הכבוד להורים על הנכונות לבוא לראות הצגה כזאת, ואני בטוחה שגם אם לא מרגישים את זה (לפחות אצל אבא) - זה חילחל, והופנם. מזל טוב על היציאה מהארון! (למה אין אייקון של סמיילי יוצא מהארון, כמו הציור הזה של קית' הרינג שבו היצור הצבעוני הזה בועט בדלת?)

למעלה