לקחתי היום טורניר ראזז

DoubleN

New member
לקחתי היום טורניר ראזז

3$ כניסה ב-PS, זכיתי ב-79.2$, הטורניר לקח יותר מ-5 שעות וחצי, בשולחן גמר הערמה שלי הייתה זהה לסכום של שלושת המקומות אחרי, לראש בראש באתי עם יתרון עצום של פי 5 או 6 מהיריב, אבל המזל שיחק לו, והיתרון עבר ביננו, עד שניצחתי קרב ראש בראש של שעה.

NoEgo

New member
נצל"ש - לקחתי 5 מ - 1350 ב - 5$ פריזאאוט

שיחקתי אתמול בלילה טורניר NL HOLDEM 6 MAXכניסה 5 דולר בפוקר סטארס. לקח 6 שעות. לפיינל טייבל הגעתי שני בצ'יפים כשצ'יפ לידר עם כפול ממני. עד אז שיחקתי מעולה לדעתי אבל אחרי שאחד יצא בשולחן האחרון עשיתי 2 טעיות שהפכו אותי לשורטסטאק, ואחר כך הפסיד רייס ועפתי 5. סה"כ 271 דולר, שזה ממש מבאס כי הכסף בפיינל טייבל היה כזה: 6 - 180 5 - 270 4 - 440 3 - 620 2 - 840 1 - 1090 ככה שהייתי יכול לעשות הרבה יותר עם קצת יותר ריכוז, אבל עשיין פרס יפה. וברכות על הטורניר ראז...

DoubleN

New member
תודה למברכים!

האמת היא שראזז משחק די פשוט במיוחד בפורמט של טורניר,מילת המפתח היא סבלנות, לזהות את החמורים בתחילת הטורניר ולהתחיל לצבור צ'יפים. ובשלבים מאוחרים לזהות את אילו שאיבדו סבלנות ונכנסו לטילט אחרי הפסד צורב. בגלל שהמבנה בסטארס מאוד איטי,אפשר לספוג כמה הפסדים ולחזור אחרי קופה אחת טובה לעניינים, אני הייתי בשלב מסויים ממש קרוב לעוף, אבל אז הגיעו כמה ידיים טובות, שהזניקו אותי למעלה, ונתנו לי מרחב נשימה עד ליד הטובה הבאה. למי שמעניין כתבתי לפני כמה חודשים מאמר לאולאין על חוקי המשחק של ראזז, בקישור. דרך אגב modz0r אתה מתכוון לשחק היום את ה-MSOP של ה-15$ HORSE? יש סטלייטים ממש פשוטים.

modz0r

New member
אני רוצה, אבל אני לא יכול

זה מתחיל ב-03:20, ויש עבודה.. :\ ממש חבל לי, כי באמת רציתי לשחק בזה. אתה תנסה?

DoubleN

New member
אני אשתתף

מקווה לבנות קופה טובה בהתחלה, ולהתגלגל משם, אני אעדכן אם אני יעמיק בטורניר.

למעלה