לקחתי היום טורניר 500$

לקחתי היום טורניר 500$

משהו הזוי, באתר ITSREALPOKER היה טורניר כניסה חינם לישראלים מקום ראשון 500 מקום שני 300 ושלישי200 משום מה היו רשומים רק 80 אנשים. בקיצור לקחתי מקום ראשון

modz0r

New member
אתה יכול להראות פרינטסקרין כזה או אחר?

אני מתחיל לחשוב שכל מי שמדבר פה על האתר הזה מפרסם אותו. גם אלו ש-"שואלים" אם אנשים מכירים אותו.

זה היה אני ששאלתי

ניסיתי להפקיד וקצת חששתי מזה, ואז מצאתי את הפרירול הזה הייתי בטוח שזה רק לאשדודים אבל כנראה שלא כי הצלחתי להרשם ואפילו זכיתי. אתה יכול להכנס לאתר ולמצוא אותו הוא עדיין מופיע שם זה היה אתמול ב- 11:00 שעון שלהם. כמובן שלא ניתן למשוך את הכסף הזה, ניסיתי ולא הצלחתי לא ברור לי למה, אולי בגלל שעדיין לא הפקדתי כסף אמיתי?

modz0r

New member
../images/Emo45.gif

מצטער על התגובה הראשונית, אבל קיבלתי את הרושם שמי שדיבר על האתר הזה פה (וזה לא היית רק אתה) עשה את זה על מנת לפרסם אותו בלבד. מזל טוב על הזכיה, ואני מניח שהבעיה עם המשיכה היא בגלל שלא הפקדת (לפי מה שאני יודע גם FTP ככה). אשמח אם כשתצליח למשוך תודיע לנו.

תודה

אז עכשיו לא משנה אם אני אצליח להרוויח בזכות כספי הזכיה עוד 200$ למשל, עדיין לא אוכל למשוך עד שאבצע הפקדה??? נשמע לי הזוי קצת, מה הטעם שאני אפקיד אם יש לי עכשיו 500$ בחשבון? אם אפקיד למשל 30$ עכשיו אני אוכל עוד שבוע למשוך את הכסף לדעתך? אז למה הם נותנים כסף בשביל שבסופו של דבר אני אפסיד אותו לטובת אנשים אחרים? מה ההגיון??

modz0r

New member
לוודא שאתה זה אתה ולא אחר

ברגע שאתה מפקיד כסף אתה משייך את החשבון שלך לעצמך (הרי אתה מפקיד עם כ.אשראי על שמך), ואז יש להם את הפרטים המדויקים שלך, ואז נותנים לך למשוך. כאמור, גם FTP עושים את זה, אז זה לגיטימי. אם הייתי במצב שלך, הייתי מפקיד את המינימום (בטח 20$) ואז מוציא את הכסף שאני רוצה למשוך.. זה שווה את העמלה שתשלם על ההפקדה.

זונע

New member
תמכור את הכסף

אין הרבה כאלה שרוצים לקנות לאתר הזה, אבל אני בטוח שתמצא אם תתן הנחה במחיר או משהו. גם ככה עם העמלה שתחטוף במשיכה-זה יותר משתלם.

האמת שלא

ממש במקרה נפלתי עליו, יש כל 4 שעות אבל של 50$ אני רק כמה ימים באתר הזה, אעדכן אם אדע יותר פרטים

למעלה