לקחתי הפסקה מהפרסום נגד הסדר העולמי החדש

לקחתי הפסקה מהפרסום נגד הסדר העולמי החדש

אתם כמובן יכולים לפרסם על זה גם ( אני יודעת שרותי התחילה להתעניין בזה ...),
אני עדיין חושבת שאנחנו מצויים בסכנת מוות אם לא נפעל. ואני עדיין חברה בקבוצות שנגד
אבל נמאס לי להיות היחידה שמפרסמת כאן דברים כאילו .
אולי אני אפרסם אם ארגיש שזו הודעה ממש ממש חשובה וקריטית אבל לעת עתה
אני נוטלת מרווח נשימה.
ומקווה שלא נמות

וכמובן אאחל שנתאחד כל בני האדם בכל העולם

כי הדברים האילו ( כמטריילס , סדר עולמי חדש, זרעים מהונדסים גנטית, אג'נדה 21, הקודקס וכדומה...)
קורים ופוגעים באנשים מכל העולם מכל קצוות הקשת.
אז אאחל שנדע להתעורר ולהתאחד ולהלחם על זכותינו לחיות כי שמים עלינו למעלה קצוץ ( לא התכוונתי לאלוהים...)

ורק שתראו מה קורה למספרי אמת בתקשורת

אלכס ג'ונס חשף מלא שחיתויות של האליטות עשה מלא סרטים דוקומנטרים
הוא בא להזהיר אנשים ואומר בתקשורת את האמת אבל הכתבים מנסים לצחוק
עליו ולהקטין את הנושא החשוב והבוער שבפיו.
לפחות יש עיתונאי כמו אלכס שלא שם פס על התקשורת וממשיך להזהיר אנשים
ובזכותו ובזכות עוד רבים כמותו המודעות מתעצמת.
הם אפילו צחקו עליו אחרי שהוא אמר שקיבל איומים בטלפון על חייו. וטענו אתה חי
משמע זה קונספירציה.
בקיצור אל תאמינו לכל מה שאתם רואים על המסך.
הם מסתירים ממכם הרבה דברים
http://www.youtube.com/watch?v=U7Yh5KPZt9E

Nachmanides

New member
אני פונה אל מנהלת הפורום ומזכיר לה מה יעודו.

יעוד הפורום הוא דיון ב"תקשור ורפוי עם ישויות אור".
יש להפנות את הקוסמת הורודה אל פורומי קונספירציה

ספציפית:
(1) אין שום כוונה ל"מישהו" או ל"מישהם" להשליט סדר עולמי חדש.
המלים "סדר עולמי חדש" הם שיבוש איגנורנטי של מלים בלטינית המופיעות על החותם של ארה"ב, novus ordo seclorum, הלקוחות מפואמה של וירגיליוס, שפרושן "סדר חדש לעידנים" (למד בשווא), והכוונה לשיטת משטר של רפובליקה - בו פרנסי ציבור נבחרים על ידי הציבור בזכות פעילותם הציבורית, ולא בזכות פריבילגיות אצולה או מלוכה - שהוא חידוש מוצע למבנה המדינה, כניגוד למלוכות ולפריבילגיות מהן נהנו רק אצילים, בעולם הישן (אירופה), ממנו נמלטו מתיישבי ארה"ב, מחמת הדיכוי, ובו לא היו זכויות כלשהן לאיכר הפשוט. האימרה הלטינית האחרת המצויה על החותם של ארה"ב היא annuit coeptis, שפירושה (בערך) "הלוואי שהעמל שלנו ישא חן בעיני ההשגחה (העין - רמז לאלהים).
(2) Agenda 21 סך הכל ממליצה למדינות לשמר או לחדש משאבי טבע, לבל יתכלו, ולהעדיף משאבים מתחדשים או כאלה שאינם מתכלים.
(3) Codex Alimentarius מציע סטנדרטי איכות ובריאות למוצרי מזון, ענין המבטיח כי מוצרי מזון המיוצרים בסטנדרטים נמוכים במדינות עולם שלישי, ומיוצאים במחירי היצף - לא יותר ליבאם למדינות מתוקנות. זה כולל גם איסור הינדוס גנטי שלא הוכחה תועלתו המובהקת.
(4) הקוסמת העכורה מתחמקת בעקביות מהתיחסות לתמיהתי בענין chemtrails כביכול

הקיצור - הקוסמת הורודה, או שסובלת קשות ממיעוט תאי קורטקס, או שדווקא חברה באגודה אפילה שמטרתה להכחיד את האנושות, וכדי להסוות זאת - מאשימה גופי רגולציה במדינות מתוקנות בכוונות אפילות שהיא חורשת בעצמה יחד עם שותפיה בני הבליעל

קוסמת עכורה - מצאי לך חיים. ההסטוריה מלמדת כי אנשים חסרי חיים היו אחראים לאסונות נוראיים לאנושות...

רותי 11

New member
אגב - אני לא התחלתי אני תמיד

הייתי שם וידעתי את זה ואני יודעת
עוד הרבה יותר מזה

למעלה