לקחתי חסות על בית ונצואלה

לקחתי חסות על בית ונצואלה ../images/Emo9.gif

הייתי בבית ונצואלה, שזה מוסד לילדים בגילאי 6-21, מפגרים בעלי נכות. מסרתי להם את הסביבונים, למנהלת הבית ולעובדת סוציאלית, והשמחה היתה רבה. אני אהיה בקשר עם מישה משם, למסירת התרומות. חסרים להם הדברים הבאים: 60-70 מגבות רחצה 60-70 מגבות ידיים צעצועי התפתחות לתינוקות מנגנים ומצלצלים אבל לא מסוכנים (הם בעלי פיגור קשה ונכים) 60-70 סינרים לאוכל או בדים עם 2 חוטים שיכולים לשמש כסינרים, עבור הילדים, אפשרי גם חיתולי בד. מאוד אשמח אם תרתמו איתי במאמץ משותף לשמח את הילדים.

Tal Tal4

New member
מאוד מאוד נוגע ללב

יש לי כמה מגבות קטנות וגם כמה צעצועי תינוקות שקיבלתי מBERRY23 בשבוע שעבר. ביום ראשון אני מקבלת תרומה מבית אלון- ואולי שם יהיו מגבות וסינורים. אודיע לך

עצוב נורא, הבן שלי שיהיה בריא מסייע

להם פעם בשבוע בהתנדבות דרך בית הספר. אשמח לקבל עבורם את תרומת הצעצועים המגבות והסינרים. המון תודה.

תמרי עם

New member
זה מקום מקסים ולא עצוב בכלל

אני מעירה את ההערה כדי שאנשים יידעו שזה מקום מקסים שנותנים שם את הנשמה בשביל הילדים. למרות שאני חושבת שזו יוזמה יפה מאד לסייע לבית הספר בצרכים כל כך בסיסיים כמו סינרים ומגבות. זה בית ספר של משרד החינוך וזה מקומם!!!

לא הבנתי מה בדיוק מקומם

לא אמרתי שהמקום עצמו עצוב, אלא עצוב לי לראות ילדים נכים בעלי פיגור קשה.

tamidb

New member
אם הבנתי נכון המקומם היה לגבי

זה שדברים הכרחיים ובסיסיים אינם מתוקצבים על-ידי הרשויות

אני מבינה, תודה על ההסבר, האמת

שאני דואגת להם בלי להכנס למה הרשויות נותנות או לא נותנות, אלא פשוט לשמח את החוסים במקום.

למעלה