לקחתי סיכון... (שששש)

לקחתי סיכון... (שששש)

היום ב-1.30 בצהריים הייתה אמורה להתקיים הלוויתו של אבא של בחורה מקסימה שהיא ובעלה שקדו ובאו להלוויות של הוריי ומאז גם לכל האזכרות. את מתן אני תמיד מוציאה ב12.45 ולא מצאתי מי שישמור לי לזמן הזה כולל בעלי שדווקא היום צריכים אותו דחוף בעבודה. (מע"מ). מכיוון שמתן ישן בשעות אלה, אז פשוט השארתי אותו ישן כשאחותו בת ה-9 שומרת עליו למקרה שיתעורר ונסעתי להלוויה שהיתה בקצה השני של העיר. כשחזרתי- שניה אחרי שנכנסתי בדלת שמעתי את מתן קורא לי.... ירדה לי אבן מהלב...איזה מזל!

מיטל123

New member
סיכון לא רצוי

בן כמה מתן? ואיך אחותו הגדולה מבחינת אחריות? האם במקרה מצוקה/ בעיה היא יודעת לחייג אליך? יודעת להזעיק שכן לעזרה? 9 נשמע לי קצת צעיר בשביל להשאיר איתה לבד, במיוחד להלוייה, שזה משהו עם זמן לא מוגדר לחלוטין. אני היתי משתדלת לא לסמוך על מזל. אוף, אני שונאת להשמע ביקורתית, אבל ... אם מתן הוא שובב כמו הבן הגדוול שלי, ואם הבת הגדולה שלך לא יודעת מה לעשות במקרה צרות - למשל לרוץ מהר לקרוא לשכנה. אז בעיני זה סיכון גדול מידי. ואם לא היתי מוצאת שום סידור היתי לוקחת את הילד הישן בעגלה ללויה, או לא הולכת. או ....

בעקרון את צודקת

בפירוש כתבתי שלקחתי "סיכון" והייתי במתח והתקשרתי הבייתה כל רבע שעה. אכן, מורן ילדה אחראית וכמובן שלהתקשר אליי לסלולרי היא יודעת ולמרות הכל גם אני חשה שגיל 9 זה עדין לא הזמן להשאיר אותה עם בן שנתיים פעלתן כמו מתן, סידרתי כריות על הרצפה מסביב למיטת התינוק שלו (למקרה שחו"ח...) ואני בכלל דאגנית ואף פעם לא משאירה אותה כבייביסיטר... אבל כשהוא ישן הכל שקט.

מירי,

New member
תלוי כמובן בילדים.

אני מכירה לא מעט משפחות שכן משאירות את הילדים לבד ... למשל גיל 11 , 6 , וכבר שנה כשיש צורך הם נשיארים לבד. אני נשארתי עם אחי בגילאים האלה (בערך) לבד.. לילה אחד היה מקרה של על סף חיים ומוות אצלנו , גם אני וגם אבא יצאנו מהבית לבערך שעעתיים , בן היה בן 2.5 דודו 4.5 והם ילדים מאוד שובבים ולקח איזה רבע שעה עד שאמא שלי היגיעה, והם ישבו מול הטלויזיה ואמרו לה אנחנו מחכים לאבא ואמא... הם פשוט הבינו... (ולא אם זה לא היה חרום אמיתי לא הייתי עושה כזה צעד בגילאים האלה..)

למעלה