לקחתי סנדויצ'ים לעבודה

קלריסה

New member
לקחתי סנדויצ'ים לעבודה

כן, כן, לא התעצלתי. אמנם 4 כריכים - זה לא מעט, אבל הלחם הוא לחם קל עם מריחה קלה של קוטג' 3%. אם ככה, מה עוד אוכל לאכול במשך היום?

Gali112

New member
אפשר לקחת גם

יוגורט עם מנת בראנפלקס בשקית, לכל סנדביץ להוסיף מלפפון וגזר שאפשר לאכול יחד עם הסנדביץ, פרי אחד או שניים ואני חושבת שכדאי גם לגוון את המריחה בסנדביצים אפשר למרוח חומוס, ביצה קשה אחת לחלק בין שני סנדביצים ג. צהובה לייט

חן123

New member
מה אפשר לקחת עוד

ירקות סלט סלט פסטה יוגורט קורנפלקס בריא סלט קטניות קר יש לך איך לחמם שם?

ועוד דברים-

פירות מעדנים שאת אוהבת/יוגורט (אפשר לערבב בפניפ פירות/דגנים) פשטידה דיאטטית (על בסיס חלב 1% או גבינה רזה) סלטים שונים (כרוב, טבולה/קוסקוס, אנטי פסטי, צזיקי, קישואים) מרק אפשר לקחת בתרמוס שישמור על החום סנדוויץ' עם חזה עוף/קציצות קרות טונה במים ביצה קשה סלט פסטה (עם עגבניות שרי, בצל ירוק, בולגרית 3%, קצת שמן זית) סלט עלים עם ירקות שאת אוהבת וסלט בצד בכלי קטן- לשפוך ממש רגע לפני שאת אוכלת.

geni1

New member
יש דבר כזה פשטידה דיאטטית?../images/Emo2.gif

מה עם מתכון,בבקשה

Gali112

New member
פשטידת טונה

קופסת טונה בשמן, ביצה, 1-2 גזרים מגוררים, בצל מגורר סחוט, לשמן תבנית חד פעמית קטנה,ולאפות עד שמשחים

אתי אתי

New member
ואני מוסיפה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לתכנן ולהכין מראש זה מצויין, כל הכבוד !!!

קלריסה

New member
ואחרי כל העידוד שקיבלתי כאן

כמובן ובאופן טבעי הרסתי את הכול בסוף השבוע שהסתיים בפיאנלה חגיגית של פיצה דומינו'ס (חצי פטריות חצי גבינה בולגרית). ואתן לא באמת חושבות שהסתפקתי במשולש אחד, נכון? כמה אירוני,ישבנו עם הפיצה וצפינו בתכנית ריאליטי של שמנים שרצים במעלה ההר ואם הם ירדו המון המון במשקל הם יזכו במיליון דולר!$ איפה אני ואיפה המיליון... יאללה, שבוע חדש הבאתי סנדויץ' מלחם קל עם חביתה ומלפפון אני על הסוס
אתן באות איתי לרכיבת בוקר?

Gali112

New member
בטח באות לרכב

מתחילה חודש תשיעי עם בוקר של 2 פרוסות לחם גבינה וירקות ועכשיו בצהריים צלחת מרק מניסטרונה משביעה יש לי בפריזר אוכל מבושל לכל השבוע יש לי יום מטורף היום אבל מקווה להגיע לשחות הבריכה פתוחה עד 11 אז יש לי סיכוי שבוע טוב

magic40

New member
חחחחחחחחחח

גם אני צופה בתוכנית נכון שהתוכנית מנחמת קצת?

למעלה