לקחתי שאלה מפורום אחר ברשותכם

Mr Ka

New member
לקחתי שאלה מפורום אחר ברשותכם

אותו אדם טוען שהדבר הכי חשוב בבליינד דייט זה המראה החיצוני. וזאת הוא הבין לאחר שהיה לו בליינד דייט. הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם.

Mr Ka

New member
זו התשובה שלי

בב"ד המראה חשוב זה נכון, והוא חשוב על מנת להחליט אם רוצים להמשיך לשוחח עם האדם, אך אם זה אדם שכבר דיברנו איתו בעבר (טלפון,מסנג'ר וכו') והחלטנו שהצד השני מתאים לנו, הפגישה היא דבר פורמלי במקום כלשהו. מישהו כתב שמי שלא מחפש מראה שלא ייצא לב"ד. לא נכון בכלל. אם אני אראה מישהי ברחוב ואדלק עליה אז כן לדבר איתה? ואם בשיחה איתה היא תתגלה כ"בור ועם הארץ" מה לעשות? להגיד לה, תשמעי את יפה אבל טיפשה? לעומת זאת, כמו שכתבתי בהתחלה, זוג שיש בינהם אינטראקציה כלשהי, מגיעים לפגישה על מנת לראות מי נמצא מאחורי הקול. נכון, עדין ישנם פסים מסויימים, אבל מכיוון שהאדם השני גרם לנו לרצות את הפגישה הזו, כנראה שיש משהו בו שמושך אותנו....

לא מסכימה איתך לגמרי.

אם נתעסק בהגדרות, בליינד דייט מבחינתי זה יותר להיפגש עם מישהו שמעולם לא יצא לנו להיפגש. גם לא בנט. מישהו חדש לגמרי. אבל אם נשים רגע בצד את ההגדרות אז נכון, כנראה שהאדם מצא חן בעיניינו במדיה והמראה לא אמור להיות הכי חשוב [במידה והוא לא חורג מהנורמל]. אבל, לא תמיד אנשים במציאות כמו שהם במדיה. בעצם, רוב הפעמים הם לא כאלה. ניקח לדוגמא את מפגש הפורום שהיה לפני אלפי שנים [תומר, האמ..] - את האנשים שאהבתי בנט, אהבתי גם במפגש, אבל היו כאלה שהיו כל כך שונים ממה שציפיתי. היו כאלה שאפילו אהבתי יותר במפגש ובלי שום קשר למראה חיצוני. פשוט מדיה ומציאות הם דברים שונים, לעיתים לגמרי. אז כן, יש משקל למראה חיצוני במידה ושאר הדברים לא מותאמים אחד לאחד. מה שלרוב קורה.

Vdrums

New member
יש משקל מכיוון שאין מה לעשות

אם אין משיכה פיזית בנוסף למנטלית זה לא עובד. ואלה דברים שבאים ביחד, וברגע שמתמקדים באחד מהשניים בצורה קיצונית ואז באיזה בום מקבלים את הדבר השני לפנים זה לא תמיד יוצא כמו שחושבים ולא תמיד עובד. shit happens. מפגש פורום? מישהי עסוקה כל הזמן אהמ אהמ...

Vdrums

New member
הוא אמר את זה מכיוון

שהוא פיתח ציפיות לגבי אותה בחורה, הוא דמין משהו בהתאם לנתונים שהיו לו ובסוף ראה משהו אחר לגמרי.

../images/Emo45.gif

הציפיות ככל שהן גבוהות לפרטנר קשה לענות עליהן והאכזבה כמעט ולא נמנעת

k e r e n m

New member
יש משהו..

בדבריו, כי לצערנו הרב אנחנו "יצורים" שטחיים קצת בקטע הזה, כמה שנאהב את האישיות, "המראה" כביכול "מכריע". יכול להיות שבסיטואציות אחרות כמו מקום לימודים, או מקום עבודה ככל שיעבור הזמן לא נסתכל על הדברים "בפרספקטיבה" כמו בבליינדייט, ומתוך ניסיון זה קרה לי במקום עבודה "שהתאהבתי" במישהו מקסים(הייתי מתחתנת איתו מבחינתי אך המצב היה קצת מורכב לצערי), ומבחינת מראה הוא לא נחשב לחתיך, אבל זה כאשר ההיכרות היא ארוכת טווח.

Mr Ka

New member
אבל לפני ב"ד

את משוחחת עם האדם, לומדת להכיר אותו מעט לא? אך עדין יש למראה החיצוני משקל מסויים. כמובן שאם המראה באמת גורם לך לסלידה אז בבוודאי שהשיחות שהיו לפני לא משנות לך, אך אם הוא אינו גורם ל לסלידה ונותן לך הרגשה נעימה וביטחון .... אז.... למה לא?

Vdrums

New member
כי בבליינד דיט הכל נופל במכה אחת

זה כמו TAKE IT OR LEAVE IT זה לא שיש לך אינטראקציה משותפת עם הבן אדם ויש לך זמן כמו שאמרת.

k e r e n m

New member
כמובן..

שלא בכל בליינדייט תומר, לי זה לפחות קרה פעם אחת שזה היה דווקא טוב.נא לא להכליל. בטוחה שגם לך זה קרה
.

נכון, הדבר הכי חשוב בבליינד דייט

הוא המראה החיצוני. לאו דווקא שיהיה יפה, אבל שימצא חן בעיניי מבחינת מראה.

זו בדיוק הנקודה שיש אנשים שאני

אוהב את היופי שלהם ואחרים לא, אבל אני מדברת על אנשים שאני יודעת שהם מכוערים וזה מוצא חן בעיניי...

למעלה