לקחת את הסיכון?

^nurv^

New member
לקחת את הסיכון?

אז ככה..גם לי יש את הבעיה הזאת של רצון לנסות להיות יותר מידידים עם ידידה ממש טובה שלי. היא ואני מבלים המון זמן ביחד, וממש כיף לנו אחד עם השני..או שאנחנו הולכים לפאב, או שהיא סתם באה אליי לראות סרט ביחד, או שאנחנו סתם הולכים להסתובב בקניון, וכאמור, כיף לנו. ובזמן האחרון, עלו לי מחשבות ורגשות על כך שאני רוצה משהו יותר מזה איתה, והדבר היחידי שממש מפחיד אותי בלהגיד לה את זה, זה העובדה שבמקרה שהיא תסרב, אז הידידות תחוסל. זה קורה המון פעמים במצבים כאלה כי אחרי דבר כזה כבר ממש לא נוח להיות אחד עם השני ולהסתובב ביחד. אז מה אתם אומרים? שווה לקחת את הסיכון הזה בשביל משהו שיכול להיות הרבה יותר טוב?

עדן*

New member
תקשיב..

יש לי חברה שממש קרה ה אותו דבר עם ידיד שלה, הם התנשקו. והם לא ממש רצו להיות חברים- זה פשוט קרה. אחרי כמה זמן של מתח בינהם הם חזרו להיות ידידים מאוד טובים. לדעתי תנסה לבדוק אם גם לה יש רגשות כלפיך אם כן, סבבה -לך על זה. אם אתה לא בטוח אז תזהר לעשות צעדים שתתחרט ואז לא תוכל להשיב את הגלגל לאחור.

NightMaster

New member
Dont Go There

לא, לא, ועוד פעם לא! (אני בנאדם מאוד חיובי) המעשה הנ``ל לא מומלץ לא בגלל הפחד מדחיה אלא דווקא בגלל המצב בו היא מסכימה! מנסיון, לידידים טובים אף פעם אסור להיות חברים. הידידות נהרסת, נוצר מתח רציני ביניהם ומתישהו למישהו ימאס. כמובן שיש את הנדירים שממש נועדו אחד לשני אבל הם ממש נדירים... אני לא מדבר על משהו חד פעמי (או קצת רב פעמי) שיכול להיות מאוד נחמד אבל התחייבות לידידה הכי טובה שלך זה מתכון בטוח לראש בקיר.. אבל יכול להיות שזה רק אני... בכל אופן כדאי לדבר איתה על זה. אם היא באמת סבבה אז היא תבין ואולי לה יהיה פתרון יותר טוב. אחרי הכל - היא הידידה הכי טובה שלך...

**Blue-Lagoon**

New member
זה יכול להיות מצוין

אבל לא חבל להרוס? הרי זה מה שקורה ברוב המקרים. לפי דעתי לפני שתגיד לה תברר קצת מה היא מרגישה, זה עדיף. מצד שני זה יכול להיות קשר מעולה אבל בכל זאת אני לא חושבת שזה שווה את הסיכון הזה. בהצלחה ותעדכן :) אמילי

kiticat

New member
לדעתי.

וזו דעתי האישית בלבד. עדיף לברר קודם איך היא מרגישה. אם היא לא משדרת שום סימן שירמוז בחזרה, עדיף שלא לקחת את הסיכון. אבל אם נדמה שיש סימנים בחזרה, לך על הזה. אהבה זה דבר נפלא.

^nurv^

New member
אני מבין...אבל הבעיה היא

שאני לא מצליח לקרוא אותה בקטע הזה, ואין לי מושג אם הרעיון חלף לה בראש. וגם אין ממש דרך לברר באמצעות אנשים אחרים.

????!!!!

New member
לפי דעתי

אם אתה מחליט לקחת את הסיכון, אז רק אתה צריך לדבר איתה על זה ולברר מה היא מרגישה. ואם אתה מפחד לשאול אותה, אז תראה בכל מקרה אם אתה רוצה משהו יותר מידידות אתה כל הזמן תחשוב על זה בזמן שתהיו יחד, וזה יציק לך אם להגיד לה או לא ותחשוב מעניין מה היה קורה אם הייתי אומר.... וכו`. אז אתה צריך לחשוב ככה מה יותר חשוב לך: שיהיה ביניכם יותר מידידות כולל הסיכון שזה עלול להיגמר, או להישאר איתה בקשר של ידיד טוב. אם אתה עד כדי כך רוצה אותה שאתה מסוגל לסכן את הדידות שלכם, אז לך על זה ובהצלחה!!!!

E2K

New member
תחשוב הרבה יותר קדימה...

תחשוב על זה ככה: אם היא תסכים - סבבה. תהיו חברים (אלוהים יודע כמה זמן), אבל כשתיפרדו יש הרבה מאד סיכויים שזו תהיה פרידה ממש מכוערת, ולחזור למה שהיה לכם יהיה ממש ממש ממש קשה, אם אפשרי בכלל. (אתה רואה דוסון קריק לפעמים???). אם היא תגיד לא - השאלה איך שניכם תקבלו את זה. אתם יכולים להתקרב מאד, אבל גם להתרחק. השאלה אם אתה מוכן בכלל לקחת את הסיכון הזה של הריסת הקשר. זה הכל. אם כן - בהצלחה!!!

^nurv^

New member
בטח שאני רואה

כל שבוע. אחלה סדרה. ואיזה פרק טוב היה אתמול. נראה לי שהחלטתי. אני לא אעשה כלום ביינתים, כי הרגשות לא כאלה חזקים, ואני לא בטוח במאה אחוז שאני רוצה שנהפוך לחברים.

פו-הדוב

New member
לך עם הרגשות שלך

nurv תראה אתה חייב לשאול אותה כי רגשות לא עוצרים ומתוך ניסיון לי היתה אותה סיטואציה ושאלתי הידידה סירבה ועדיין נשארנו ידידים הכי טובים, ככה שאם אתם באמת קרובים היא תדע להפריד ולהשאיר את הידידות כמו שהיא אפילו אם הרגשות שלכם שונים אחד כלפי השנייה ולהיפך. ביי אסף

NICOLE MOORE

New member
it could be better than that but

on the other hand it may leand to uncomfortable stuations too that would be ur own decision cause only u know whats more inportant to u ur friendship with her or having her as a girlfriend or even loosing her good luck nicole

למעלה