טלו'שקונת ! מה הענינים?
מה שלומך טל ? ביקור בעיר זרה מתואר אצלי כריגוש מתמשך,כזה ,שניתן לתארו כאושר בלי הפסקה,אושר תמידי. כי הגירוים מתחלפים להם לאחרים,הצבעים משתנים,הריחות אחרים.ואם אני לא טועה,אפילו את מאד מיוחדת. את מדמיינת לך,מה כל זה אמוא לעשות לי? זו סתם פנטזיה,לבוא אלייך לקפה,כי את מאד רחוקה לי,אך כוונתך הטובה, מספיקה לי,וזה ממש כאילו כבר ביקרתי אצלך. (טיפה מתוק-אבל לא נורא...) אני אדם שבדרך כלל לא סובל מקור,נהפוכו,הכי קשה לי הקיץ.... החורף רומנטי יותר,והאויר של החורף הוא אויר נקי וצח,שכיף לנשום אותו. כן,הייתי פעם באיטליה,הייתי בן 25,ויצאתי להרפתקה של יבוא אביזרי אופנה. הגעתי לויצ'נסה עיר שנמצאת בצפון איטליה,ליד הגבול עם שוויץ, ואין אני יכול לשכוח עד יומי האחרון,את האווירה שובת הלב של המקום, הכל כך ביתי הזה. זו עיר,שדומה לקיבוץ גדול,עיר קטנה,אינטימית,עם צבעים משלה,ואנרגיה מיוחדת. הסיוט היה ברומא,ובפירנצה......איזה הבדל,שמים וארץ ! וויצנסה,היא עיר שלא הייתי מתנגד לחיות בה,אך יש עוד מקומות כאלה,ושם, היכן שאת נמצאת עכשיו,נשמע אפילו מרגש יותר,יפה יותר,שקט יותר.... אני אלך להגיב לדירסט עכשיו,ולאחר מכן אצפה ב"אדיר מילר" בערוץ 2. את רואה ערוץ 2 ? תודה על הקפה,קבלי
ו
עם המון
וגם
קטן. לילה טוב לך,את בטח ישנה עכשיו.