לקחת נשימה עמוקה.

spectacular

New member
מה עושים עם יופי?../images/Emo20.gif

אני מוכרחה לאמר את זה. לכל מקום יש את הקסם שלו, כשם שלכל אדם יש, לעיתים הקסם בולט וויזואלי, לפעמים הוא עמוק יותר,רוחני או פשוט שונה, או שגדולתו רבה והיא נסתרת, ומי שחכם ומגלה-וזוכה. יש מכוער שהוא מושך ומעניין יותר מ"סתם" יפה, כמו אל-פאצ"ינו ... ויש יפה ואין לו תוכן, כמו בחורה יפה אבל ריקנית, זה משעמם. סתם רציתי לדבר על סוגים של יופי, פעם ישראל היתה הכי יפה בעולם בשבילי, אנשים קלקלו לי אותה,חבל.

spectacular

New member
התמונות מטיול שעשינו בקיץ האחרון,

בשמורת הטבע Banff שבהרי הרוקיס,שמורה ענקית ומדהימה ביופיה, ואני מתכוונת ענקית..האתר בתמונה הוא Lake louise אגם ונוף קסום של ההרים מסביב,עוצר נשימה. על פסגות ההרים הסלעיים יש תמיד שלג.בחלק מן המקומות זהו קרח בן מאות או אלפי שנים כיון שלא מפשיר אף פעם, מסביב זורמים מים בנחלים ונהרות.מים שוצפים כמו חיה פראית ואגמים נפלאים שצבע המים בהם לעיתים כחול בהיר.עמוק או ירוק משגע, עצים צומחים כמעט בכל מקום.יערות ירוקים.אין ספור עצים.דומים לעצי ברוש, ומעל הכל מתנשאים הרוקיס הסלעיים בעוצמתם המדהימה,וקשה ממש להכיל את היופי העשיר הזה.בתמונות לא רואים כלום... מתי אתם באים לבקר?

טל ! אני כאן ,מאחורי הדלת,מצלצל

בפעמון,ואף אחד לא עונה לי,כנראה שאתם ישנים. אעשה לי סיבוב,ואחזור תוך שעה,קר כאן....יש קפה ?.....

r66

New member
בוקר טוב עוזי ../images/Emo23.gif אני אשמח ל../images/Emo96.gif

אתה בא
מה שלומך הבוקר
אני מרגישה נפלא....היו לי ימים מאוד לחוצים בעבודה ומהיום הלחץ משתחרר
הגשם מידפק בחלוני, בפנים חם ונעים.... אז........מה עם קפה

בוקר טוב לך רנה !../images/Emo185.gifמה שלומך ?

מה שלומך רנה ? איזה סיפורים מדהימים ! מאיפה כל זה ? הסיפור ם הכובעים עם המון מסר ! מסר למה שקורה לנו כמעט כל רגע בחיים ! רנה ! ראית תוך כמה זמן "סגרו לי שרשור"? הרסו אותי לגמרי......בחיים הם "בסדר"? את מכירה חלק מהם,אישית? כמו שאני יודע,אצלך חייב להיות נחמד,עם כל המתכונים..... אגיע אלייך ברכבת באיזה יום,כמה זמן זה ברכבת? ננשום אויר של הצפון,עם השקט הממכר הזה,עם הנוף....... בינתיים אני כאן,מחכה לטל,שתתעורר,הם בטח ישנים..... מה את עושה ? במה את עוסקת רנה ? חופשי,אם זה בסדר מבחינתך.... אני יצרן של קינוח "מלבי גן-עדן",עסק קטן שאני מפעיל מהבית. משלוחים לסביבה הקרובה,מעט,ושיווק אגרסיבי בסופ'ש,חי מזה טוב. עם המון חופש......אוהב את החופש.....לעשות מה שבא לי....מתי שבא לי... איך שבא לי.......ואיפה שבא לי......איך עברתי את הראיון אמש ? היו ביקורות טובות ? יום נעים,הישארי איתנו,לא לברוח..... להשתמע.

r66

New member
../images/Emo13.gif אתה משעשע ../images/Emo39.gif

יש לי במייל כ- 3000 פריטי דואר עם סיפורים ותמונות ובדיחות, אני נהנית כל בוקר, כשאני פותחת את הדואר. לגבי השירשור, ראיתי! רוצה להגיד לך שהייתי בהלם, לא הספקתי להגיד "ג'ק רובינסון" והחגיגה היתה בעיצומה
. באלי מקסימה, אני מכירה אותה באופן אישי, היא היתה בביתי. בכלל, ב"מתכונים" אנחנו נפגשים המון, לארוחות וכד'... כמובן שאתה מוזמן צפונה, אלא שהרכבת מגיעה הכי קרוב רק עד זכרון יעקוב, משם צריך איכשהו להגיע לעמק יזרעאל. אני עובדת בהנהלת-חשבונות וגם חשבת שכר <<<קראת בראיון, לא?!>>> מקנאה בחופש שלך, זה חסר לי מאוד...יש לי כאן הרבה אחריות ולכן לא ממש נהנית מחופש, אני מגיעה מאוחר הביתה, שם מחכים ארבעה ילדים + ילד גדול
....אבל - לא מתלוננת ((לא בקול, בכלופן
) יום אחלה, הכי נעים שיכול להיות

../images/Emo51.gifעל ההזמנה,רנה ../images/Emo73.gif../images/Emo121.gif

איזה שילוב יפה של חופש ועבודה....עובדה ! לפי החישוב שלי,את יכולה להוציא מהמייל כל יום משהו חדש,במשך,8 שנים, וכל יום להפתיע במשהו חדש.....אז יאללה,לעבודה. מחר את כאן ? עם "הפתעה" ? אם את באה,גם אני בא. זה מתאים ל"העצמה אישית",כל המתנות ששלחת לנו...... תודה לך,ויום נפלא.

spectacular

New member
../images/Emo24.gifעוזזזזזי!!!חכה

בטח שיש קפה,
איזה יופי שבאת. אני מקוה שלבשת משהו חם איך אתה אוהב לבלות בעיר זרה? האם קרה לך פעם שביקרת במקום וחשבת, פה הייתי רוצה לחיות,

טלו'שקונת ! מה הענינים?

מה שלומך טל ? ביקור בעיר זרה מתואר אצלי כריגוש מתמשך,כזה ,שניתן לתארו כאושר בלי הפסקה,אושר תמידי. כי הגירוים מתחלפים להם לאחרים,הצבעים משתנים,הריחות אחרים.ואם אני לא טועה,אפילו את מאד מיוחדת. את מדמיינת לך,מה כל זה אמוא לעשות לי? זו סתם פנטזיה,לבוא אלייך לקפה,כי את מאד רחוקה לי,אך כוונתך הטובה, מספיקה לי,וזה ממש כאילו כבר ביקרתי אצלך. (טיפה מתוק-אבל לא נורא...) אני אדם שבדרך כלל לא סובל מקור,נהפוכו,הכי קשה לי הקיץ.... החורף רומנטי יותר,והאויר של החורף הוא אויר נקי וצח,שכיף לנשום אותו. כן,הייתי פעם באיטליה,הייתי בן 25,ויצאתי להרפתקה של יבוא אביזרי אופנה. הגעתי לויצ'נסה עיר שנמצאת בצפון איטליה,ליד הגבול עם שוויץ, ואין אני יכול לשכוח עד יומי האחרון,את האווירה שובת הלב של המקום, הכל כך ביתי הזה. זו עיר,שדומה לקיבוץ גדול,עיר קטנה,אינטימית,עם צבעים משלה,ואנרגיה מיוחדת. הסיוט היה ברומא,ובפירנצה......איזה הבדל,שמים וארץ ! וויצנסה,היא עיר שלא הייתי מתנגד לחיות בה,אך יש עוד מקומות כאלה,ושם, היכן שאת נמצאת עכשיו,נשמע אפילו מרגש יותר,יפה יותר,שקט יותר.... אני אלך להגיב לדירסט עכשיו,ולאחר מכן אצפה ב"אדיר מילר" בערוץ 2. את רואה ערוץ 2 ? תודה על הקפה,קבלי
ו
עם המון
וגם
קטן. לילה טוב לך,את בטח ישנה עכשיו.

spectacular

New member
../images/Emo41.gifעוזי,../images/Emo41.gif

היי חמוד, גם אני אוהבת לטייל במקומות חדשים,זה מרגש,מלהיב, הריחות, הטעמים והצבעים השונים, לא קולטים פה טלויזיה ישראלית-באסה. אני יכולה לצפות בחדשות מוקלטות-ערוץ הראשון
ויש כל מיני קטעים מוקלטים באתר של קשת,
באמת חסר לי ערוץ 2, אבל אני לא חסרה לערוץ 2
המשך ערב מהנה,כיף לשתות קפה וירטואלי איתך, לילה טוב.

תודה טל ! אני נרגש,רוצה ל../images/Emo160.gif

אלייך,אני קם להכין לי
,ונשתה יחד,תודה שאת מפנה לי מזמנך. להשתמע,
,וקבלי שוב עוד
,הרבה זמן לא
אותך... לילה טוב,ושקט.

למעלה